donderdag 17 juni 2010

Tray Dyeing

Ik ben een echte koopjesjager, en dus vind ik een bezoekje aan de grote discounters Aldi en Lidl geen straf. Vandaag lagen er grote metalen ovenschalen voor 10 euro per 2, die ik niet kon laten liggen.
Direct vanavond er een bodem sodazoutoplossing in geschonken en 40 ml. verf in woestijnroos kleuren (24 ml. barnsteen, 12 ml. robijn, 4 ml. turquoise).

Bewust de kleuren niet laten mengen maar de (droge)stof als een harmonica bij elkaar gevouwen in de verfoplossing gelegd. Niet aangeduwd en nu maar hopen dat de verf naar boven klimt, 2 uur later was de bovenkant van de stof in elk geval al flink nat.
Ik zou er uren naar kunnen kijken maar goed, het heeft mij niet nodig om mooier te worden. Afgedekt met plastic krijgt het nu de tijd.

PS. Ook leuk, er liggen bij de Lidl grote presentatiemappen om ontwerptekeningen (A2) in te bewaren/vervoeren voor 12 euro, een koopje.

3 opmerkingen:

Klaske zei

Ik ben wel héééééél benieuwd wat hier uitkomt!!!
Want dan ga ik dat ook eens uitproberen!

christina zei

dat jij nog tijd hebt om te werken

Nienke zei

Daarom verf ik zo graag, je zet het weg, gaat aan het werk en als je de volgende dag terugkomt is het klaar. Kon ik zo maar een quilt maken ;-).