zondag 4 juli 2010

Kleurencirkel Paars

Marrie-jette heeft haar kleurencirkel af, deze is echt heel mooi geworden, wat een heerlijk bezit, zo´n collectie lapjes.

Ik doe maar een serie per dag, anders overzie ik het allemaal niet meer en zo blijft het leuk qua spoelen en strijken. Ik ben nu op de helft, en bij paars aangekomen. Deze bestaat uit 80% Rose Toermalijn en 20% Turquoise. Ik heb de verhoudingen van de vorige serie aangehouden, en dat leverde dit op! Ik ben er wel blij mee maar het moet nog lichter (dit is al 0,25 ml...), eens kijken wat we daar aan kunnen doen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

prachtig paars!
Marrie-jette.

christina zei

ik ben helemaal paars dus vind deze serie prachtig. Wat voor soort gebruik je trouwens voor de rechter lapjes. Zijn dat echte katoentjes> Ik ben er eigenlijk best nieuwsgierig naar hoe deze stofjes eruit zien voordat ze geverfd worden.

Nienke zei

Rechts is het voorbeeld uit het boek van Katie Pasquinie, het zijn commerciële bedrukte quiltstoffen. Links is de STV poplin geverfd met procion. Ik probeer er zo dicht mogelijk bij te komen!