dinsdag 29 maart 2011

Blokjes

Nee, ze zitten me niet lekker die in elkaar geprutste blokjes tussen de sashings, die er ook uitzien of ze in elkaar geprutst zijn ;-). Nog maar weer wat geprobeerd met dezelfde oranje lijntjes die me wel bevielen:Ja, bevalt me beter, maar voordat ik van alles ga lostornen, eerst nog maar eens in het grote geheel bekijken:Weet je wat, ik ga eerst eens een stukje rand maken om ernaast te leggen, word vervolgd!

10 opmerkingen:

christina zei

Ik vind die molentjes wel leuk hoor, maar zou het niet komen doordat je er gestreepte stof voor hebt gebruikt? Als je iets met een stipje of zo neemt ziet het er al heel anders uit.

Nienke zei

Ja daar zit het probleem, het is een indigo-lap, uniek in z´n soort en alle spikkelstukjes zijn op. Wat rest zijn streepjes ;-)

Anoniem zei

En als je dat stukjes nou eens gewoon weg laat?alleen het blauw en oranje lijkt me ook wel mooi.
marrie-Jette

Anoniem zei

Die oranje kruisjes doen het ook goed, i.p.v.blauwe molentjes.
Groet, Ineke

Margeeth zei

Ik vond die gestreepte blokjes als geheel ook al heel leuk. Maar dan niet allemaal in 1 richting, maar gewoon hoe het uitkomt.

marjolijn zei

Als molentjes vind ik ze persoonlijk wel druk. Zijn er niet hele stukjes die groot genoeg zijn? Ik weet ook niet goed of ik heel enthousiast over die kruisjes ben.
En eventueel gewoon blauwe blokjes? Wordt wel een stuk rustiger.

ina zei

ik zou niet voor de oranje kruisjes kiezen ( te druk in mijn optiek ) ik vond de gestreepte blokjes ook leuk.

Anoniem zei

Ik vind die oranje kruisjes helemaal te gek, het is net op je geborduurd hebt -leuk!

simone zei

Die oranje kruisjes maken juist zo leuk weer een extra patroontje in de sashing, als het mijn quilt was wist ik het wel.................

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

De oranje lijntje zijn heel subtiel, goed idee. De kruisje maken het wel erg druk. Kan wel maar geven geen toevoeging, naar mijn menig. Je quilt groeit gestaag en wordt fantastisch!!!