zondag 6 maart 2011

Sampler met rand

Als je nog niet zoveel ervaring hebt als ik, en je niet direct ziet wat een ontwerp nodig heeft zoals meer ervaren quilters, is het geweldig als je met behulp van Photoshop en Excel, alvast wat in de toekomst kunt kijken met je ontwerp. Zo weet je precies wat je nog moet kopen of verven, wat je nog moet naaien en alles in de zekerheid dat je iets maakt wat je uiteindelijk ook mooi zult vinden.

Dit zijn een paar (rand)variaties die me bevallen, met de diamant uit het Storm at sea block uit het midden:Maar deze is het uiteindelijk geworden, ik kan de verfschuur weer in!

8 opmerkingen:

ina zei

wat een goed idee om dat zo te doen - succes met verven. en - wat heb je je blog spannend gemaakt. wat een voorraad.

Aart zei

Een goede keuze! Veel plezier in de verfschuur.
http://quiltaart.blogspot.com

marjolijn zei

Ja, dit zou ook mijn keus zijn geweest. Leuk! Wordt heel mooi. Een sampler die toch ook iets echt "Nienke" heeft.

Anoniem zei

Mooi hoor!Ik zou ook voor die rand gaan.
Marrie-Jette

Suus zei

Hij word erg mooi.Heerlijk weer lekker verfen.

Dea zei

Ja, dat vind ik inderdaad ook de mooiste. Veel plezier met verven!

christina zei

Op samplergebied moet je van mij niet veel verwachten, want het is niet mijn ding. Ik vind het wel mooier als je ze op de punt legt, zoals jouw keuzen, maar die lichtere driehoeken die dan overblijven, zou ik ook opvullen, maar dat is heel persoonlijk hoor. En die 2 sterren aan de bovenkant zou ik eentje ergens anders mee wisselen. Ze lijken zo op elkaar, dat je niet direct doorhebt dat er ook nog andere blokken zijn.

Leuk trouwens nadat je mijn blog hebt opgefleurt nu jouw eigen blog ook lekker hebt geverfd.

Nienke zei

Jij hebt echt goed gekeken zeg… die dubbele zit erin omdat ik nog 1 blok extra moet maken voor een goed geheel ;-) dus ik had gesmokkeld. Zal nog eens even nadenken over de driehoeken want ze zijn mij ook te leeg, dank voor het meedenken!