dinsdag 15 maart 2011

Voorjaar in de lucht

en een heatgun om mee te spelen. Wil Duyst heeft helaas geen blog anders kon ik daar naar linken, maar van haar zag ik laatst prachtige blaadjes die ze gemaakt had door stofjes te stapelen, in een bladvorm te stikken en dan met de heatgun te bewerken. Dat heb ik vandaag maar eens uitgeprobeerd, safety first, in de schuur ;-).Ik vind ze nu al mooi, daar zet je toch geen steekvlam, eh opgevoerde haarföhn op...?
Oh toch wel in het belang van het experiment:OK, wel mooi, iets meer organisch, alleen de ondergrond moet niet te effen zijn, beter één van mijn geverfde lappen gebruiken in de volgende ronde. Maar lekker fris groen dit voorjaar!

9 opmerkingen:

marjolijn zei

Oh, dat wordt wel leuk hoor! Kan niet wachten tot je met je zelfgeverfde lapjes begint.

Anneke van Diggelen zei

Dat zijn mooie blaadjes geworden.
En gelukkig zo mooi groen!!!!

Groetjes Anneke

PS ik vind je achtergrond zo kleurrijk toch wel van je eigen collectie???

christina zei

Ha, ik herken een groene organza met lange blaadjes. Leuk is dat. Het experiment is wat mijn betreft zeker geslaagd. Iedere keer als jij weer met iets nieuws begint weet je me weer te verrassen hoe je dat aanpakt. Deze blaadjes zijn dan ook weer plaatjes geworden.

ina zei

ja leuk, blaadjes en bloemen maken is zoooooo leuk om te doen.

Sonja Thalen zei

Mooi

Liesbeth Wessels zei

Wat mooi ! Je hebt ook wel erg mooie stofjes hiervoor gebruikt. groeten liesbeth

Anoniem zei

Wat zijn ze gaaffff!(stonk het heel erg?)
Marrie-Jette.

Hannie de Beer zei

Dit is wel erg leuk om te doen Nienke!
Je kunt voor de stank en je gezondheid ook een mondkapje opzetten? Ik ben benieuwd hoe het wordt met je zelfgeverfde lapjes?

Dea zei

O, wat een mooi resultaat, prachtig!