dinsdag 12 oktober 2010

Yahoo groups

Jullie kennen ondertussen mijn enorme enthousiasme voor digitale ontwikkelingen. Ik vind het geweldig hoe je via internet informatie kunt delen en zo allemaal een stap verder kunt komen.

In het verlengde daarvan, laat ik hier zien hoe we na de workshop bij Katie Pasquinie Masopust via een Yahoo-groep communiceren over de voortgang zodat we volgend jaar wel allemaal op tijd klaar zijn (en tevreden over het eindresultaat):Katie zelf, reageert bijna dagelijks op wat er in de groep gepost wordt (foto´s, vragen, opmerkingen). Dat werkt natuurlijk enorm stimulerend, want als echte Amerikaanse is ze altijd positief en enthousiast:Ook de linoleum cursus van Dijanne Cevaal volgde ik via een Yahoo groep:Niet alleen delen we zo onze activiteiten, ook worden leveranciers, handige hulpmiddelen of trucs uitgewisseld. Ik vind dat ik in een geweldige tijd leef, die alleen nog maar mooier wordt.

4 opmerkingen:

Aart zei

Nienke, je hebt gelijk, alleen loop ik nog wat achter op digitaal gebied, in Januari noemde ik me nog een digibeet, maar nu is dat niet meer zo. Ik vind het ook grandioos, er is een heleboel wat je kan vinden en delen. Mijn stamboom is nu zowel van vaderskant als van moederskant terug te voeren tot 1600. Ik heb vandaag nog iemand die veel breid ( van breien) en verft gewezen op jou blog.
http://quiltaart.blogspot.com

marjolijn zei

Ja, wat een leuke mogelijkheid is dan zo'n yahoo groep. Ik ben lid van de Nederlandse fibermail en vindt dat ook heel inspirerend. En op deze wijze krijg je dus ook weer wat feedback. En leuk dat we elkaar gisteren even hebben ontmoet. Ik was niet helemaal fit, daarom ging ik ook op tijd weer richting huis.
groetjes, Marjolijn

Anoniem zei

Zelf snap ik niet zoveel van internet maar mijn wereld is er toch veel groter door geworden!Misschien moet ik me er eens echt in gaan verdiepen???
marrie-Jette.

christina zei

quilting is sharing. EN dat blijkt dus ook op digitaal gebied. Fantastisch dat je zo dingen met elkaar kunt delen ook al woon je niet om de hoek.