woensdag 27 oktober 2010

Optische bol

Ben bezig om een goede kleurinvulling te vinden van een optische bal met de kleurenserie die ik dit weekend geverfd heb door in Photoshop met het ´vulemmertje´ te spelen. (Je kunt in Photoshop een afbeelding van een grid invoeren (vind je snel via Google afbeeldingen), en dan met filter Vervorm > Bol er een bol in ´trekken´). Heb nu drie opties:

Iemand een voorkeur of een ander/beter idee? Ik vind het nog een beetje saai maar de geverfde stof maakt natuurlijk veel goed.

4 opmerkingen:

Aart zei

Nienke, ik vind de eerste optie de beste, omdat in de buitenrand de kleuren blauw en oranje geel allebei van kleur verlopen.
http://quiltaart.blogspot.com

Anoniem zei

Ik zou ze alledrie uitprinten en op een plek hangen waar je regelmatig bent en er steeds naar kijken.Zo kom ik erachter welke ik de beste optie vind.Nu kan ik ze alleen maar apart bekijken en dat vind ik lastig.
marrie-jette

Suus zei

Ligt misschien aan mijn pc maar ik zie geen verschil, of toch een bril nodig.

christina zei

Net als Aart vind ik de bovenste het mooist. Maar ik zou voor dat geel wel oranje in de plaast nemen.