woensdag 1 juni 2011

Voetjes workshop

Gisteren heb ik bij Huissteden in Barneveld een voetjes workshop gedaan, waarbij je de voetjes van je keuze op je eigen machine uit mocht proberen, echt leuk!
Klik hier voor mijn blogpost hierover.


Natuurlijk ging ik niet met lege handen maar wel met drie voetjes, een doos garen én een lege portemonnee naar huis. Deze doos garen is nu in de aktie en leek mij de moeite waard voor uren naaiplezier.

Helemaal mijn (verf)kleurtjes, leuk!

Problemen met blogger?
Nog even iets anders, ik lees van verschillende mensen over problemen met Blogger, het is niet volledig de schuld van Blogger/Blogspot, Internet Explorer is met een nieuwe versie (IE9) gekomen die bij veel mensen automatisch geinstalleerd wordt bij de updates en Blogger/Blogspot heeft wat startproblemen met IE9 (en niet alleen Blogger, ook andere sites die hierop niet voorbereid waren). Als je de (tijdelijke) problemen wilt omzeilen (posten, reageren), kan het handig zijn om tijdelijk even een tweede browser te installeren, bijvoorbeeld Chrome van Google zelf, (Blogger/Blogspot is ook van Google, dus die werken altijd goed samen), klik hier). Het is gratis en iedere browser heeft weer eigen voordelen. Je kunt beide browsers naast elkaar gebruiken.

6 opmerkingen:

Suus zei

Ik heb google chrome geinstaleerd want het lukte weer niet om een reactie achter te laten. Hoop dat het nu lukt. Prachtige garens Nienke om te kwijlen zo`n snoepdoos. Bedankt Nienke wat moesten we zonder jou kennis van computers.

joke zei

Het was me al opgevallen dat iedereen die meldde van browser veranderd te zijn ineens minder problemen had, een aantal ging naar Firefox en toen was het opgelost, maar als je al bij Firefox zat (zoals ik) zat je net zo goed in de problemen. Het rare was alleen dat ik nooit berichtjes achter kon laten (als ik echt perse wilde ging ik over naar Safari, dat standaard op mijn Apple zit) maar sinds alle problemen is dàt geen enkel probleem meer. Maar mijn probleem van niet kunnen afmelden en daardoor niet van andere blogaccounts gebruik kunnen maken lijkt nu ook opgelost. Hoera

Aart zei

Wat een mooie garens. Morgen ben ik in Vaassen, op garenjacht, maar als ik niets kan vinden kan ik altijd nog naar deze zaak. Ik wil een witte Amaryllis op de zijde verflap gaan maken. In die Amaryllis zit ook rood, wat ik met garen op de bloembladeren wil gaan maken, misschien ook met behulp van inkt.
http://quiltaart.blogspot.com

Anoniem zei

Mooie dingen kan je met die nieuwe voetjes maken!Die doos met garen is prachtig....jaren geleden heeft Jurrie voor mij ook zo'doos meegenomen,ik heb er zoveel plezier van.
Marrie-Jette

marjolijn zei

Ik heb ook zo'n gratis voetjescursus gehad bij mijn Bernina. Het bleek heel duur te zijn, want ik ging ook met meerdere voetjes de deur uit. Maar daar ben ik natuurlijk wel heel blij mee! En zo'n garendoos is echt geweldig. Ik heb een doos met Aurifil garens, ooit gekocht bij Cordi. Heerlijk als je zoveel keus hebt. Dat is een prima investering. Ik overweeg zelfs een tweede doos erbij te kopen. Er zitten altijd garens in die je nooit zo kopen, maar die het juist geweldig doen in je quilts. En vaak is zo'n doos verhoudingsgewijs nog heel voordelig ook. Goede keus hoor!
gr. Marjolijn

christina zei

Zo'n voetencursus heb ik ook ooit gedaan en ik moet zeggen, dat de map met de beschrijvingen en gemaakte lapjes nog regelmatig inzie.

Wat heerlijk dat jij jezelf ook nog verrast hebt met zulk mooi garen. Zo te zien is het aurifill, mijn favoriete garen.