zondag 19 juni 2011

Nog meer leuke koppies en Blogspot-probleem

Annemiek te Pas stuurde me naar aanleiding van de vorige blogpost een aardige mail met haar 6 knappe koppies die ze Lellebellen heeft genoemd (en als je de foto even vergroot weet je waarom). Ze heeft ze gemaakt naar aanleiding van wat portretten die ze in Veldhoven zag hangen, ze zijn 20x20 cm groot en gequilt met transparant nylon garen. Ik vind het een enige vriendinnenclub die ik hier graag even laat zien:


Nog even over reactieproblemen op blogs, toevallig kwam ik vandaag ook op dit blog:
http://exuberantcolor.blogspot.com/2011/06/comment-problem-on-blogger.html

Volgens mij hebben momenteel redelijk veel mensen problemen met reageren op een blogger of blogspot-blog omdat hun Google-inloggen dan raar gaat doen (je wordt telkens uitgelogt in een loop). Switchen van browser (alleen IE heeft het probleem) is een optie maar vrij lastig als je net klaar staat om een reactie te geven.

In dit blog wordt gesuggereerd dat je in je blog-instellingen (als eigenaar van een blog) de plaatsing van je reactieformulie op Pop-up venster moet zetten ipv. onder bericht ingesloten. Zie plaatje (als je kijkt naar de kleur van de tabbladen dan weet je waar je moet zijn):

Ik heb het inmiddels aangepast, dus als iemand nu nog problemen ondervind hoor ik het graag!

10 opmerkingen:

Marloes zei

ik heb het op mijn blog aangepast, want ik kreeg mail dat er geen reactie geplaatst kon worden. Bij jou hangt de reactie nog onder het bericht. Ben benieuwd of het plaatsen dan lukt, in ieder geval bedankt voor je tip.

Nienke zei

Ja ik zie het Marloes, heb het wel aangepast, nou ja als zo werkt doe ik maar even niks meer. Zal even bij jou gaan reageren!

Anoniem zei

inmiddels word deze vriendinnenclub uitgebreid met 3 nieuwe vriendinnen. Fijne dag, Annemiek

Anoniem zei

Mij lukt het ook niet, alleen anoniem.
Ineke

Nienke zei

@ineke, dank je wel voor je reactie, inderdaad was het vinkje weer uit. Heel apart. Alsnog weer aangevinkt, voor pop-up scherm. Zou je misschien nog een keertje... ;-)

Ineke zei

poging nr.2
Ineke

Marloes zei

dank je Nienke!! Nu weet ik dat het werkt!! Leuke koppen trouwens, ik heb jaren geleden ook zoiets geprobeerd. Misschien eens gaan opzoeken.

Nienke zei

@Ineke Oh wat leuk, jij hebt nu ook een blog!!! Ik ga je zeker volgen, hartstikke leuk. Je eerste post doet al uitkijken naar meer....

PS. Jij moet bij jou ook nog even Reacties in Pop-up scherm aanvinken, ik kom er niet door bij je... ;-)

Hannie de Beer zei

Inderdaad leuke koppies Ik had ze al eens gezien op de fibermail site waar Annemiek ze ook op hed gezet. Maar geen ramp om leuks nog eens te zien!
Wat de reacties betreft,zoals je nu het venster hebt lukt het goed. Bij het andere had ik grote moeite. Ik durf niets te veranderen aan mijn instelling! Ben niet zo goed in die dingen.
Ik gebruik IE. En nu mijn man in Ethiopiƫ is voor en project kan ik hem niets vragen.

christina zei

Ontzettend leuk dat jullie nu een cursus hierin mogen geven. Dat is pas iets om trots op te zijn.