dinsdag 31 januari 2012

Weer een stapje verder

Dit weekend ook nog aan andere projecten wat doorgewerkt. De eigentijdse quilt ziet er momenteel zo uit:


Maar ik schrijf vandaag eigenlijk vooral om jullie even te verwijzen naar een blog van Beth from Maine. Ik heb altijd aangenomen dat zij alleen mede-blogster was op And then we set it on fire . Ja dat blog waarvan de naam alleen al geweldig is en waar ze in de maand Februari aandacht gaan besteden aan Color discharge (Kleuren wegbleken) onder leiding van een expert:


Maar terugkomend op Beth, zij bleek ook een eigen blog te hebben:
http://sewsewart.blogspot.com/
En sinds kort vind je bovenin de menubalk diverse tutorials, die weliswaar in het engels zijn (maar goed te begrijpen) maar vooral heel veel foto´s bevatten. Hoe leuk is dat. Ik wil direct wel aan de slag met de technieken die ze beschrijft! Haar blog is echt de moeite waard om helemaal door te spitten!

Tot slot, nog een andere tip, het blog van Melody Johnson: http://fibermania.blogspot.com/
Zij start in februari met een Quilt a Long. Ik weet niet wat we gaan doen maar hey, als Melody aan zet is, wordt het vast prachtig. Dus ik doe mee!
Iemand ook een bus met tijd langs zien komen?

Just giving ´likes´ to three great blogs for inspiration:
http://andthenwesetitonfire.blogspot.com
http://sewsewart.blogspot.com/
http://fibermania.blogspot.com/

13 opmerkingen:

Marloes zei

Ik kan wel een vrachtwagen met dat tijdspul gebruiken... Dank je voor je tips!

joke zei

Beth is ook een van mijn volgers en ze staat al heel lang als link in mijn lijst met favoriete blogs! N.a.v. haar tutorial over zeefdrukken stelde ik mijn vraag over batching op het forum.
En ja die tijd.... nog iets minder soppen misschien;-)

Aart zei

Het hele www afgezocht naar de tijd, dat de vrachtwagen met tijd langs komt, maar niets gevonden. Dan moeten we het maar doen met de tijd die we hebben. Dank je wel voor de link naar het blog van Beth. Vandaag bezig geweest met datgene wat nu actueel is op And then we set in on fire. Verslavend!

Aart zei

Je eigentijdse top ziet er leuk uit, veel beter dan wat je eerst had, maar we weten nog niet wat de volgende cursusdag gaat brengen. Ik ben van plan morgen mijn tweeluik te gaan dubbelen, dan ligt dat vast klaar. Afgelopen zaterdag heb ik het tweeluik meegenomen naar laag-Zuthem, iedereen vond ze leuk en niemand had het over het tweede deel, qua kleur. Ik neem het vrijdag wel mee.
http://quiltaart.blogspot.com

Ineke zei

Ja, die blogs ken ik. Idd heel inspirerend! En je top wordt mooi!!

Anoniem zei

Hallo Nienke,
Dat begint er leuk uit te zien.Ik blijf je volgen.Groetjes Els

Hannie de Beer zei

Je quilt ziet er al erg leuk uit! Maar er komt nog een vervolg begrijp ik? Prachtige kleurige quilt op de Melodyblog en heel inspirerend ook de andere! Jammer dat de dag niet meer uren heeft?

Suus zei

Oh was het maar waar dan wil ik wel twee bussen vol tijd. Maar ik ben bang dat we altijd (tijd) te kort hebben voor alle ideeen in ons hoofd.

Ineke zei

Sorry...sprak zij heel voorzichtig, maar ik heb wel tijd. Maar dat zijn omstandigheden, daar hoeft niemand jaloers op te zijn.

Laura zei

This is Laura McGrath, one of the co-bloggers on the Andthenwesetitonfire blog--I am presenting the color discharging technique for February, but I'm not an expert at all. We all take turns presenting a technique for everyone to try, and hopefully we all become experts by the end of the month!

Beth zei

I like the "contemporary" quilt you made and also the referral to my blog. Just in time for the big give-away coming Monday.

Quilt or Dye zei

I love the modern quilt you are working on. I am so glad you follow our blog, And Then We Set It On Fire.

Marijke zei

Wat wordt ie leuk! Heel vrolijk en prachtige kleuren!