maandag 2 januari 2012

Beetje punchen...

Dank voor jullie meedenken over de Venetië quilt, ik vind het erg leuk om de verschillende invalshoeken en oplosrichtingen te horen en ga er nu eens even rustig over nadenken voor ik definitieve stappen neem.
Ondertussen is het nieuwe jaar begonnen, voor iedereen natuurlijk alle goeds gewenst, met alle ruimte voor creativiteit!Ik begon in elk geval het jaar goed met een uurtje punchen op mijn nieuwe punchmachine, proefjes met draadjes, en... een mini-haakwerkje...
Ik heb er direct weer een verslaving bij denk ik, want ik heb ergens een boek met 100 gehaakte bloemetjes patroontjes...

Maar eerst het huiswerk van de punch-klas bij Marjon: Draadjes punchen.6 opmerkingen:

ann vanherle zei

Heerlijk dat punchen.Ik heb van mijn proeflapjes al vele halskettinkjes gemaakt. Beste wensen voor 2012.

Anneke van Diggelen zei

Leuk werk punchen!!!
Heerlijk weer een techniek en hobby erbij!!!

vilterietje zei

een punchmachien staat ook nog ergens op mijn verlanglijstje, maar.....mijn verlanglijstje is zó lang:) veel geluk en gezondheid in 2012! xxxx

Hannie de Beer zei

Gezellig toch dat punchen. Mijn machientje komt ook regelmatig voor de dag! leuk om die proefjes te bewaren, of er weer iets moois van te maken!

Aart zei

Leuke proefjes met de punchmachine, het leuke is dat er zo veel materialen gebruikt kunnen worden.
http://quiltaart.blogspot.com

Dea zei

Bij Ginni Fleck (van DIY Textile School) heb ik ook een les gehad in punchen. Ik vond het erg leuk om te doen! Ik wil ook zeker zo'n machine aanschaffen, heb er zelfs al geld voor gereserveerd, maar kom er gewoon niet uit te zoeken welke machine ik dan wil. Ach ja, luxeprobleem. ;-)