woensdag 5 januari 2011

I love Photoshop

Met een paar klikken in Photoshop, kom je telkens weer op andere ideeën. Links zie je het origineel wat ik uit wil gaan werken, rechts en daaronder allemaal foto´s waar met 1 klik een filter overheen gegaan is.Je zou ze toch allemaal willen maken? Maar gelukkig blijf ik mijn eerste originele opstelling de mooiste vinden, die ga ik maar eens uitvergroten!

Als je geen Photoshop in huis hebt, maar ook eens wilt stoeien met foto´s, hier kun je een alternatief pakket (GIMP) gratis downloaden: klik hier

4 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Ga ik zeker proberen maar nu even niet, is goed voor morgen, bedankt voor de link. groet liesbeth

Suus zei

Ziet er erg leuk uit. Ben benieuwd naar het eind resultaat.

marjolijn zei

oh, dat is leuk. Ga ik ook zeker uitproberen. Dank voor de tip.

Dea zei

Geweldig om zo te 'spelen' met het ontwerp!