woensdag 5 januari 2011

Bird´s eye ontwerp

Na nog wat opstellingen met de vogelfoto uitgeprobeerd te hebben, heb ik twee opties over gehouden:Ik kan moeilijk kiezen maar neig ook vanwege de technische uitvoerbaarheid naar de linker. De volgende stap is het overtrekken van de tekening op A4, inscannen, en vergroten in Photoshop naar het gewenste formaat. Ik ga eens informeren bij de Copyshop hoe duur het is als ze het daar printen op groot formaat. Wordt vervolgd.

8 opmerkingen:

Aart zei

Nienke, bij een goede kantoorboekhandel is architektenpapier te koop, ik heb het laatst gekocht om tekeningen te maken van foto's. Het is per rol te koop maar ook in A4 en A3. Je legt de foto onder het doorzichtige papier en trekt de foto over. Het wordt ook Tracing Paper, papier calque en papel vegetal genoemd. Het is dat papier wat Katie Pasquini Masopust gebruikt.
http://quiltaart.blogspot.com

Aart zei

Vergeet ik nog te zeggen dat ik stiekum de rechter leuker vind, omdat de lijnen daar allemaal één kant op lopen.
http://quiltaart.blogspot.com

Anoniem zei

Wat een uitdaging!Hier ben ik wel heel nieuwsgierig naar hoe je dat gaat uitwerken. Ik vind de rechter ook het mooiste.
marrie-jette.

Anoniem zei

Ik vind de rechter ook mooier, maar ik heb geen flauw idee hoe je het gaat doen.
Groet, Ineke

Anoniem zei

Zo is dat. Hebben we jou voor het blok gezet?
Ben zóóóóóo benieuwd.
Ineke

Nienke zei

Er ging even wat mis, hier nog een keertje mijn reactie: Dank jullie wel voor de terugkoppeling, dan wordt het toch de rechter. Die had ik het eerst, maar ik dacht het iets te vereenvoudigen met de linker. Maar we gaan natuurlijk niet voor de makkelijke weg ;-).

Nienke zei

@ Ineke, met plezier voor het blok hoor ;-)!

christina zei

oh ja, zeker de rechter. Gelukkig heb je dat al besloten. Daar zit meer spanning in.