zaterdag 20 november 2010

Drukke week


November is een drukke week op het werk maar de week werd op twee manier nog wat leuker dan deze al was.
Allereerst klepperde mijn brievenbus, en lag er een pakje van Aart op de mat. Met een agenda-omslag in precies de kleuren die ik gevraagd had, een print van de foto die ik van ´t zomer al zo bewonderde en prachtig bewerkte stoffen. Ik moest er telkens weer even naar kijken terwijl ik op pad was voor besprekingen.

En hij had er iets heel leuks bij gedaan, een boekje over smeedijzeren hekwerken, een vondst bij de lokale boekwinkel. Echt super inspirerend. Ik ga maar gauw weer aan de slag met mijn linosnede van het rozenprieel.

En verder hadden we weer een bijeenkomst van onze quiltgroep, waarbij we op zoek zijn naar een eigen stijl. De opdracht was o.a. om een selectie te maken van (kunst of anderszins) zaken die je inspireren. Hier een collage. Ik word echt blij van wat hier op staat. Goede oefening, nu de grootste overeenkomsten nog op een rij zetten.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Mij valt vooral het lijnenspel heel erg op. Kan me voorstellen dat deze foto's je stimuleren, ze zouden zo bij mij vandaan kunnen komen. En wat een leuk boekje heeft Aart erbij gedaan.

Suus zei

Dat is een erg mooie omslag.

christina zei

Had de omslag al op aart zijn blog gezien, maar niet begrepen dat ie voor jou was. Leuk toch om zo verrast te worden.
Het is altijd moeilijk om een eigen stempel om je werk te vinden, maar die komt vanzelf boven.