vrijdag 5 november 2010

Uservoice


Als blogger ben je vooral aan het zenden, en mis je wel eens interaktie. Natuurlijk is het heerlijk om reacties te lezen maar je ziet daarmee maar het topje van de ijsberg aan wat er leeft onder je bezoekers.

Daarom is nu links in het scherm een nieuw tabknopje verschenen met Feedback erop. Dat heb ik zelf geinstalleerd via deze site: klik hier

Het is in de basis een gratis applicatie, waarmee je wensen van je bezoekers kunt bundelen. Stel, jullie willen graag meer weten over verven met een bepaald type verf of weten wat een bepaald experiment doet. Dan kun je dat in de box kwijt.
Als anderen daar nou ook nieuwsgierig naar zijn, dan kunnen ze (naast eigen suggesties) ook stemmen op deze suggestie.

En ik beloof jullie telkens dat te bespreken waar de meeste vragen naar zijn. Hoe is dat?! Ik hoop dat jullie mij willen ´voeden´ met jullie vragen en wensen via de feedback-knop!

5 opmerkingen:

Suus zei

Uhh is dat een soort van chatbox of zo, leg eens uit aan deze digi??

Nienke zei

@Suus: Nee, een soort poll, iedereen kan wensen aandragen en daar kan weer op gestemd worden (al dan niet anoniem), zie bijvb de site van Aegon. Wat de meeste stemmen krijgt, wordt het eerste in behandeling genomen. Je zult het binnenkort wel op meer sites zien, groeit hard momenteel en is ook een hele goede manier om te weten wat er leeft bij je bezoekers.

Anoniem zei

Heel spannend...Voor mij is het echt abacrababa....Wie weet ga ik het nog eens snappen....
marrie-jette.

mia zei

Begin ik net het blog gebeuren een beetje te begrijpen is er weer iets nieuws. Ben benieuwd hoe dit gaat.
gr.mia

christina zei

haha, jij zal ook weer eens niet met iets nieuws komen. Maar ik verwacht niet dat je er veel reactie op krijgt omdat jij juist ons van informatie voorziet. En wij nog steeds sponsen zijn. Maar het is wel heel lief bedacht.