maandag 30 augustus 2010

Wild Goose Flight

Ik heb het geloof ik al eens eerder verteld, maar ik volg compleet de omgekeerde weg.
Ben begonnen met de cursus vrij ontwerpen van een art-quilt, zonder ooit 1 quilt gemaakt te hebben. Heddy noemde me in de eerste les ´met grote waarschijnlijkheid een harde noest´. Ik moest daar wel om lachen, maar ik ben zelden af te brengen van mijn eigen plannen dus dapper 2 jaar meegedaan en erg genoten en veel geleerd.

Nadat ik die cursus had afgerond, en ik nog steeds niet vrij machinaal kon quilten, heb ik me daar bij Marjon Hoftijzer 2 jaar op gestort. En nu ben ik begonnen bij Marjon aan de basiscursus Sampler, omdat ik het een hiaat in mijn kennis en ervaring vond dat ik niet traditioneel kon quilten.

Zou ik het zo weer doen? Ik denk het niet. Met alle bagage die ik nu heb, zou ik juist graag nog eens opnieuw de ontwerpcursus voor een art-quilt doen. Misschien ooit Quilten Speciaal, als er weer ruimte is. Maar voorlopig maakte ik gisteren de Wild Goose Flight, natuurlijk met zelfgeverfde stoffen.Mooi bij de rest:

5 opmerkingen:

Marijke zei

Wat een mooie blokken heb je al! Leuk om te doen he? Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

christina zei

Hoe groot moet die sampler worden? Dit is al je 7e blok! En zo te zien zijn het geen kleine blokken.

Nienke zei

@Christina, de twaalf blokken zijn 36x36, lekker groot inderdaad, maar hey, ik ben een beginner ;-). Eindresultaat zal wel iets van 1.50x1.50 worden.

Suus zei

Dat word een mooie sampler, de kleuren zijn ook erg mooi.

marjolijn zei

Heel erg mooi, prachtige kleuren. Je wandelt wel een heel bijzondere weg!
gr. Marjolijn