woensdag 18 augustus 2010

Traydyeing en ontkleuringspasta


Ik wilde wat restjes in flesjes opmaken, dus boven een druipnatte lap in een laagje zout/soda oplossing in een schaal alles uitgegoten.

Helaas zat er ook Azuriet tussen de restjes, en dat is zo krachtig dat het de andere kleuren vaak overheerst, zeker als het ook nog een paar dagen blijft staan, dit was het uitgespoelde resultaat:Iets te heftig wat mij betreft, maar toen ik met ontkleuringspasta en een stempel in de weer ging, kon ik er toch wat rust in terugbrengen:Heddy Ludwig zei tijdens cursus al, als het je te druk is, leg je er gewoon een raster overheen. Dat dempt. En feitelijk heb ik dat met dit bloemenstempel gedaan. Ik moet alleen nog even netter gaan werken zodat de randjes echt aansluiten, het stempel is niet voor niks ´seamless´ met dito prijskaartje.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is inderdaad een mooie lap geworden...Soms vergeet je de dingen die je geleerd hebt maar nu weet ik het ook weer,bedankt!
Marrie-jette.

christina zei

wat is dit toch een leerzame blog.

Suus zei

Erg mooi je lap zo. Prachtig. Voor mijn gevoel heb ik veel te weinig tijd om lekker die dingen te doen die wil doen. Werken kost ook zoveel vrije tijd.hi hi