maandag 16 augustus 2010

Kleur naar foto

Soms zit je wel eens te dubben welke kleurcombinatie je zult gaan doen. Inmiddels heb ik geleerd dat je daar ook als invalshoek een foto voor kunt nemen die je mooi vind. Zo was Marijke echt verliefd op deze foto, en verfde haar kleurenserie erbij:En ikzelf loop al een jaar of 5 met deze ansichtkaart rond in mijn map ´inspirerende foto´s. En pas toen ik mijn kleurenserie geverfd had, realiseerde ik me dat ik onbewust deze kleurencombinatie had opgeslagen als ´prettig´.Wil je zo werken, dan is een stalenboek van alles wat je geverfd hebt, echt aan te raden!

2 opmerkingen:

Anneke van Diggelen zei

Je kan zo een artquilt gaan maken, de kleuren passen er helemaal bij!!

Groetjes Anneke

christina zei

Werkelijk prachtige kleuren hebben jullie ervan gemaakt. Ik ben heel benieuwd hoe het eruit zal zien wanneer het een quilt is geworden.