zondag 4 december 2011

Leuke blikjes

Vandaag begin ik even met een commercial ;-) want kijk deze lieve ´design´blikjes nou eens:En die krijg je gratis, ze zitten ingesloten bij een duo-pak maandverband van de Libresse. Dat wordt nog eens een vreemde aankoop voor jou, Aart ;-)... Ze zijn superhandig voor quilters, mooi plat voor spelden, templates of andere kleine spulletjes die altijd zoek raken.

Verder ben ik zoals beloofd direct aan het naaien geslagen met de lutradur en transferverflapjes.Daar werd ik best wel blij van al heb ik geen idee hoe verder. En nadat ik in een overmoedige bui de heatgun op 1 van hen gezet heb, ben ik maar even gestopt met verder experimenteren:


Eerst maar eens even nadenken voordat ik ze allemaal opblaas ;-). En anders neem ik ze gewoon weer mee voor overleg de volgende keer!

16 opmerkingen:

Marrie-jette zei

Zoals bijna altijd inspireer je me weer geweldig.Als ik je werkjes bekijk heb ik gelijk zin om het ook te doen...errig he?Daarom ben ik zo blij dat je een blog heb.(kan zo heerlijk achter je aan hobbelen...)Je zal hieruit begrijpen dat ik je werk zeer wardeer.Te GEK!

ina zei

nou morgen maar even naar de winkel dan ( wat ik over heb "schenk" ) ik dan wel aan jou.

Aart zei

Ik denk dat ik het pak maar niet aan ga schaffen, om aan de blikjes te kopen. Ik zou het maandverband natuurlijk als zooltjes in klompen kunnen doen, maar die heb ik niet! Mijn strijkplank en -bout staan al klaar en er is al een beginnetje gemaakt voor een ontwerp.
Tot morgen op mijn blog!
http://quiltaart.blogspot.com

marjolijn zei

Leuke doosjes, maar ik vrees dat ik die pakken niet ga kopen.
gr. Marjolijn

christina zei

Van die afbeeldingen is ook vast stof te koop. Ik zag er wel iets in van Amy Butler.

Wat je met je werkstukken gaat doen dat komt vanzelf.

vilterietje zei

haha, idd een vreemde aankoop voor aart, maar voormij ook, want ik gebtuik al bijna 20 jaar geen lobresse meer:)
de proefjes zien er geweldig uit!

Suus zei

Die blikjes zijn erg leuk. En je transfers zijn ook erg mooi.

mia zei

Mooie proeven zijn het, die blikjes zijn erg leuk. Gelukkig hoef ik die ellendige dingen niet meer aan te schaffen dus ga ik maar voor wiebertjesdoosjes.
gr.mia

Anoniem zei

je bent net als ik al leuk bezig geweest met je geverfdelapjes en lutradur.
helaas heb ik niet de goede printer om zulke leuke afdrukken te maken.ik heb een vis gemaakt opgebouwd met stukjes geverfde lutradur nu moet de heatgun erop maar ik durf niet.gr annemieke

Liesbeth Wessels zei

Wat een geweldige leuke A-4tjes. Je hebt je dus gedeeltelijk al aan de afspraak gehouden. Leuk dat het zo heerlijk doorwerkt. Die blikjes gaan ook aan mij voorbij, er is nu eenmaal een tijd dat je geen maandverband meer hoeft te kopen. Hoera ! groeten van liesbeth

janneke zei

Dat wordt echt mooi, Nienke. Ik moet nog beginnen maar heb al wel de verf besteld.
Dit is gewoon te leuk om niets mee te doen!!!!

joke zei

Wat een mooie lappen zijn het geworden Nienke, vooral degene die je met de heatgun hebt bewerk en de mozaiekspiralen. Libresse zit er ook voor mij (gelukkig) niet meer in, maar het zijn inderdaad mooie doosjes.
En voor Annemieke: Je kunt van de print van je eigen apparaat (of van een boek)een kopie in een winkel maken, dat zijn wel de goede apparaten.Dan heb je voor 10 cent wel een goede kopie.

Hannie de Beer zei

Een prachtige verwerking van je proefjes! Vooral de 2de en 4de foto heeft mijn voorkeur.Ik vind het transparante en diffuse ervan zo mooi!
De doosjes zijn echt schattig, maar gelukkig heb ik die pakken al jaren niet meer nodig!

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Wat een prachtige resultaten, ziet er heel goed uit.

Margeeth zei

Die blikjes hebben ze al eens eerder gedaan, ze zijn inderdaad erg handig voor quilters en je kunt er ook nog eens een pakje libresse in doen (en andere merken passen ook). Deze zijn wel veel mooier dan die ik heb, ik heb spontaan een toevoeging voor het boodschappenlijstje....

marikehazenberg zei

Allemaal nieuwe termen waar ik nog niet eerder van gehoord heb, leuk !!!