zondag 15 december 2013

Blok 4 van mijn kerstquilt

Het is hier een beetje stil maar het einde van het jaar nadert en dat betekent hard werken. 's Avonds kom ik dan alleen nog maar aan eenvoudige steekjes toe waarbij ik het liefst zo dicht mogelijk blijf bij wat een ander al heeft uitgedacht. En dus zit ik genoeglijk steekjes te maken met mijn Crimson Tweed van Sue Spargo bij de kerstboom. De zelfgeverfde flanel werkt perfect en ik ben inmiddels bij block 4:


Ik verheug me op het blok met de sneeuwvlokken, de grijze achtergrondlap staat al in de verf. En, ik ga mijn kralendoos vast opzoeken (ja ik noemde dit al mijn 'quilty pleasure' op het quiltersgildeblog en dat is het beslist).

7 opmerkingen:

Ineke zei

Leuk hoor. Heb je vilt gebruikt?

Hannie de Beer zei

Erg leuk en weer eens wat anders om flanel en tweed te gebruiken!

Nienke zei

@Ineke het is dubbelzijdig geruwde flanel van katoen, zelf geverfd, dat lijkt net vilt. Maar omdat het katoen is, kun je het eenvoudig zelf verven (wel dubbele hoeveelheden gebruiken).

Jo Huijsman zei

Na al dat harde werken is quilten op de bank een ware ontspanning.

marjolijn zei

Heerlijk, even verstand op nul en blik op oneindig!

janneke zei

Gelijk heb je, even lekker 'opladen'.
Maar wat wordt het mooi!

Anita zei

Wat een leuke quilt is dit Nienke. Lekker werkje om te doen.