woensdag 20 maart 2013

Workshop met Susan Dahlberg

Gisteren zag ik al mooie foto's op het blog van Els, vandaag was het mijn beurt voor de workshop met Susan Dahlberg. Van haar expositie vorig jaar in Groningen was ik al erg onder de indruk, en het was geweldig om haar nu zelf te horen vertellen over haar werk (en het werk ook in handen te mogen houden om het van dichtbij te bekijken):

 

Gelukkig mochten we ook dit werk van Susan weer van dichtbij bekijken:


Goed voorbereid konden we kiezen uit 6 voorbeelden. Werd een landschap voor mij, met als basis een handgeverfde blauwe lucht (inderdaad, ik ga me van t zomer helemaal uitleven op luchtlappen):


Hier een deel van de eindresultaten van deze dag, heel bijzonder om in een dag tot zoiets moois te kunnen komen:
En het goede nieuws is, Susan Dahlberg exposeert in september in Sainte-Marie tijdens Patchwork Europe (in Rombach). Daar kan ik nu al weer naar uitkijken!

9 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Wat fijn, om de workshop mee te mogen maken van Susan. Ook ik was onder de indruk van haar werk in Groningen!
Maar jullie resultaten mogen er ook zijn!

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

In Groningen haar werk gezien maar jullie hebben ook mooie resultaten. Ik heb ze met 400% vergroot bekeken en bewonderd.

els zei

Wat leuk om al zo snel te zien dat jij er ook zo van hebt genoten. Ook jouw landschapje is prachtig geworden.

Suus zei

Wat een mooie zeg, het lijken wel aquarellen.

Marrie-jette zei

Ik mocht vandaag het werkje van Els in mijn handen houden en bekijken.Prachtig gewoon,net als die van jou.Heb je nog wat van die stof gekocht,een beetje meer dan je nodig hebt...?(stille hink)

marjolijn zei

Prachtig die landschapjes. Maar van al die portretten van haar was ik niet zo heel erg gecharmeerd. Maar dit is echt mooi. Vast ook heel leuk om te maken. En ja, "luchtlappen" die zijn prachtig om te maken.

janneke zei

Wat mooi geworden
Vind zeker haar techniek ook erg interessant.

mia zei

Bijzonder werk van haar, maar die landschappen mogen er ook zijn. Wat een geweldige dag hebben jullie gehad.

Beth zei

I am in awe of all the wonderful pieces that were made at this workshop!! Just gorgeous. The one that stuck me especially was the small house on a hill but they were all AMAZING!!!!