zondag 3 maart 2013

Post

Met Hennie en Wil van de OWNA groep deel ik de bijzonder belangstelling voor oude handwerkboeken. Om en om hebben we een vondst waar we elkaar dan weer mee verblijden want die boeken zijn heel goed tweedehands nog te krijgen vaak. Zo liet Hennie me deze keer een boek uit de Cantecleer serie zien. Als je de boekjes ergens tegenkomt, koop ze, want het zijn waardevolle inspiratiebronnen. Nu is het deel Draad en weefsel naar me onderweg.

 


Bij het organiseren van de staalkaartruil, was ik al blij dat er 25 mensen bereid waren om 25x dezelfde staalkaart vol te plakken voor een ander. Dat ze me dan nog een kaart gaan sturen om te bedanken voor het organiseren, is wel een bonus!! Hannie wist een glimlach op mijn gezicht te toveren toen ik deze kaart op de mat vond. Puff paint, maar dan mooi, dat kun je aan Hannie wel overlaten, het heeft een ereplekje op de schoorsteenmantel gekregen:7 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Leuk zeg, deze boekjes! Ik zoek er ook altijd naar op boekenmarkten en zo. Laatst vond ik een boekje van de VTR reeks ook van Cantecleer uit 1970 linoleum snijden, voor € 0.50 ga ik ook zeker uitproberen!

Enne, de kaart heb je echt verdiend!

els zei

Ha.. heel herkenbaar.. staat al zeker 35 jaar in mijn boekenkast. Heb het meteen tevoorschijn gehaald en weer doorgebladerd. Inspirerend na al die tijd.
En wat een prachtige kaart van Hannie, ik ben het met haar eens dat je hem verdiend hebt.

marjolijn zei

grumpfff.... stinkend jaloers. Ja, dat waren geweldige boeken. Ik heb nog "Punt en lijn" uit dezelfde serie. Ook een geweldig boek voor quilters!

Liesbeth Wessels zei

Gelukkig heb ik groot deel van de serie staan. groeten van liesbeth

Ineke zei

Oef, nu wil je vast niet horen dat ik pas nog zoiets heb weggooid. Sorry.

Janny de Roo zei

Ik ken ze niet, maar zal ze zeker herkennen nu ik dit weet.....Prachtige kaart voor een prachtige prestatie....!

José zei

Zal ook eens gaan opletten op die boekjes. En die prachtige kaart heb je zeker verdiend.