woensdag 22 februari 2012

Portretten workshop revisited

Op 28 maart a.s. geven Marijke en ik nog één keer de portrettenworkshop in het Creative Center van Bernina in Breda, deze workshop is in eerste instantie gevuld met mensen die de vorige keer op de reservelijst stonden.Er zijn nog een paar plekjes over, dus als je nog mee wilt doen...hier kun je je aanmelden:
http://www.bernina.nl/news_detail-n1004-r0-i7597-sNL.htmlEn wees niet bang, je hoeft niet te kunnen tekenen voor deze workshop, iedereen kan het! De naaimachines staan al klaar, je hoeft alleen maar restjes stof mee te brengen.

Over niet kunnen tekenen gesproken, gisteren vond ik een site waarin ze je in 4 of 5 stappen helpen om een onderwerp te schetsen, de plaatjes spreken al voor zichzelf, dat is handig:

http://tlc.howstuffworks.com/family/how-to-draw-landscapes.htm

6 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

hoi Nienke, ik heb geprobeerd om 12 uur me aan te melden, kreeg een page error. Kon toen niet meer op die pagina komen, heb me nu net wel opgegeven. groeten van liesbeth

janneke zei

Leuk, die site met tekeningen. Net iets voor mij. (ik kan ook niet tekenen)Jaja, ik roep ook altijd, gewoon doen iedereen kan tekenen!!

janneke zei

o ja, leuk die portretten. Ik ben binnenkort jarig en krijg van mijn moeder vaak een workshop!! Even kijken of er nu nog plaats is???

Marrie-jette zei

Doen dames!Het was echt een leuke dag!Ik geniet nog dagelijks van mijn portret(ben nog altijd van plan om mijn hele fam. te protreten..)

Suus zei

Nou dames het is een erg leuke workshop hoor. Gewoon doen.

Dea zei

Ik zou heel graag willen maar kan dan niet. Jammer!