vrijdag 14 oktober 2011

Workshop schilderen met lapjes


Gisteren heb ik met vriendin Marijke de Weerd een workshop Schilderen met lapjes gegeven in het Creative Center van Bernina in Breda. We hebben dat ontzettend leuk gevonden! De vrouwen die deelnamen waren allemaal supergemotiveerd. En hoewel het best lastig is om zomaar in het wilde weg gezichtsonderdelen te gaan knippen, kwam iedereen hier heel goed uit.


Hier een plaatje van de voorlopige eindresultaten van de dag:

Natuurlijk moeten de portretten nog afgewerkt worden met quiltlijnen, dat is misschien wel het leukste onderdeel maar zijn het geen schatjes?
Morgen verschijnt er op het Berninablog ook een blogpost, voor meer details. En volgend jaar maart gaan we het nog een keer doen want de workshop was deze keer al overboekt! Hoe leuk is dat, Marijke en ik gloeien nog een beetje na van deze leuke ervaring.

Ook erg leuk om Christel en andere trouwe blog bezoekers (zonder eigen blog) een keer realtime te ontmoeten. Het is echt waar, als je met een groep textielvrouwen bent, is het altijd leuk! Gelukkig is het bijna herfstvakantie, want na de workshop wil ik zelf natuurlijk ook weer heel graag aan de slag!!

11 opmerkingen:

Marijke zei

Ik sluit me hier helemaal bij aan, ik heb er echt van genoten en vond de resultaten fantastisch!

ina zei

volgens mij hebben jullie een heel fijne dag gehad. Gefeliciteerd! Ben ook benieuwd naar je Berninablog morgen.

christina zei

ik had het al bij christel gelezen. Leuke workshop, maar ik vind vooral de indianenvrouw een plaatje.Wellicht voel ik me verwant.

Liesbeth Wessels zei

Geweldig leuk om de resultaten te zien. Lijkt me een erg leuke workshop. groeten van liesbeth

Suus zei

`t Was ook erg leuk en heel gezellig. En zo leuk dat er geen een hetzelfde is.

joke zei

De resultaten zijn in ieder geval geweldig.
Groet,
Joke

vilterietje zei

waaaaaaaaaaaaauw! wat een prachtcreaties! lijken ze ook op de makers?:)

Marrie-jette zei

Ik heb ook een geweldige dag gehad!Christina het indianenvrouw heb ik gemaakt met de bedoeling er juist geen indiaan van te maken.Toen mijn dochter het vanmorgen zag vond ze het wel erg op mijzelf lijken...Zo heeft Vilterietje ook gelijk antwoord.

Hannie de Beer zei

Wat een leuke workshop was dit! Al die koppies, zo gevarieerd! Jullie kunnen met plezier terugkijken op zo'n geweldig resultaat.
Ik krijg zin om ook mee te doen komend jaar?

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Wat ontzettend leuk, waarom gaan jullie niet thuis die cursus geven!!!

Anoniem zei

Wat fijn, dat het zo goed gelopen is!