dinsdag 6 september 2011

Voorbereidingen

Wat een enthousiaste reacties op mijn vorige blogpost over Kees van de Wetering. Hij vond het erg leuk en gaat speciaal voor ons ´Artquilt ontwerpen´ toevoegen aan zijn lesprogramma. Je kunt je aanmelden via de link in de banner rechts van deze tekst!

Volgende week vertrek ik alweer naar Frankrijk voor 3 dagen Patchwork Europe in Val d´Argent (incl. rondleiding door Katie Pasquini Masopust herself over haar solotentoonstelling, lucky me) en aansluitend 4 dagen masterclass met Sue Benner, onder de titel ´Driven to abstraction´.

Ik heb hiervoor al wat zitten mijmeren wat ik eens zal gaan doen, en heb nu het plan om hier mee aan de slag te gaan:


Het is een bewerkte foto, dit is het (vage) origineel:


Ik heb er heel veel zin in, al moet ik nog wat spullen bij elkaar zoeken. Zo staat er o.a. 25 meter vliesofix op de lijst... ik moet er nu even niet aan denken maar komt vast goed.

Verder bracht de post mij vandaag een hele mooi viltshawl van Riet, ook wel bekend als blogster Vilterietje. Ze heeft een heel leuk en gezellig blog, en had vorige week een give-a-way georganiseerd. Alweer lucky me, ik kreeg deze mooie mintgroene shawl. Dank je wel Riet, ik ben er erg blij mee!

7 opmerkingen:

marjolijn zei

Je valt wel heel erg in de prijzen! Heerlijk lijkt me dat. Dat zijn allemaal zonnetjes met dit herfstachtige weer.
gr. Marjolijn

christina zei

ik ken haar blog niet, maar kom hara naam wel vaker tegen.

Wat heb je die foto mooi bewerkt zeg. Er bijven prachtige kleuren over.

Ik zal je ff mailen over het vlisofix

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Wat heerlijk dat je naar Frankrijk gaat, echt genieten, heel veel plezier. De foto is een heel mooi begin, hier groeit vast iets heel byzonders uit.
Mooie sjaal heb je gekregen.

Liesbeth Wessels zei

Veel plezier in Frankrijk, en wat heb je die foto weer prachtig bewerkt. Daar mag je nog wel eens les in geven op een artquilt bijeenkomst. groeten van liesbeth

Ineke zei

Lucky you...oftewel bofkont. De foto kan ik me nog herinneren van vorig jaar. Toen was ik al benieuwd hoe je het ging doen.Je komt vast weer met veel verhalen terug.

Suus zei

Oh heerlijk het is dan zover lekker even voor jezelf hobbyen. Misschien is het daar ook wel beter weer als hier. Lucky you. Heel veel plezier.

Anoniem zei

Hoi Nienke,
Fijne tijd in Frankrijk je zult je wel vermaken.
(moet je echt 25 meter vlisofix meenemen,is dat niet erg veel)?
Groet Marrie-Jette...die nog steeds niet kan bloggen...