vrijdag 23 september 2011

En weer thuis..

Bekaf ben ik, natuurlijk na zoveel mooie indrukken. Op Facebook trof ik deze reüniefoto van de groep van vorig jaar. Van links naar rechts, Schotse Liz, Sue Benner, Katie Pasquini Masopust, #memyselfandI, organisator Gül Laporte, Belgische Evelyne, Schotse Allison, Franse marie, onze Marijke, Duitse Kerstin en Patchwork Europe baas William. En dat alles voor mijn eindproject, de verfstreep. Oh wat waren we trots. Maar daarover later meer.


Ik heb ontzettend veel lol gehad met Marijke, Christina, Marjolijn, Fien en Ina en ga er morgen over posten (en de rest van de week ;-). Maar nu eerst bijkomen van de file van Brussel tot huis.

7 opmerkingen:

Ineke zei

Je bent weer heelhuids terug, maar je hoofd loopt over denk ik. Dat was nog eens de moeite zeg. Ik heb net al een aantal foto's zitten bekijken en zag ook iets van de gondels. Eerst wat uitrusten en ik wacht je berichtjes met spanning af.

marjolijn zei

Fijn dat jullie ook weer heelhuids thuis zijn. En ik kijk uit naar je verhalen, want ik ben razennieuwsgierig hoe de masterclass van Sue was.
gr. Marjolijn

ina zei

fijn dat je weer thuis bent.

christina zei

Ik had de foto al gezien. Leuk zeg.

Ben zo benieuwd naar alle verhalen en wat jullie hebben geleerd en gemaakt en nog gaat maken.

Maar kom jij eerst maar bij hoor. Kan me voorstellen dat je helemaal moe bent.

simone zei

Fijn dat je zo'n mooie week hebt gehad. Ik heb vorige week je quilts bewonderd in Frankrijk en vond het een prachtige tentoonstelling. Ik kijk uit naar je verslag.

Sonja Thalen zei

Sta jij er even gekleurd op in je rode jasje, zo te lezen heb je het heel leuk gehad.

Suus zei

Moe maar vast ook heerlijk ontspannend. Wat een leuke foto`s Nienke, en mooie quilts.