maandag 26 september 2011

Katie en Sue in Val d´Argent

Naast de wedstrijd expositie was er ook een groot aantal solo exposities te zien die de moeite waard waren.

Allereerst natuurlijk van Katie PM die hier uitlegt hoe ze eerst op canvas een abstract schilderij maakt en dat later na wat herschikken van de delen, in het groot in stof uitwerkt.Over deze techniek gaat ze in de komende periode een boek schrijven dus dat zou leuk zijn. In dezelfde hal, hing ook Sue Benner die prachtige abstracte quilts maakt. Hier zie je beide dames, in de privé show and tell die we op de ´klassereünie´ kregen:Ook de tentoonstelling met studentwerkstukken was in dezelfde hal, ik vond het heel bijzonder om mensen naar jouw werk te zien kijken, je zou er bijna naast gaan staan om te horen wat ze zeggen (of niet natuurlijk ;-).


Na afloop hebben we geholpen om de boel weer in te pakken. Dat is een gek gezicht zo´n hal met witte wanden (en witte gezichten na een week hard werken).


Morgen meer expo´s uitgelicht!

8 opmerkingen:

vilterietje zei

oooooooh nienke, wat leuk dat je eigen werk daar ook mocht hangen! ikzou zo trots zijn als een pauw:)

Ineke zei

Je bent weer zo bescheiden. Jou vogels hangt er ook mooi hoor. Mag je apetrots op zijn. Ik ben eigenlijk benieuwd wat voor opmerkingen je daarover hebt gehad, moet wel héél positief zijn. Verder bedankt dat je ons zo uitgebreid laat mee genieten.

Liesbeth Wessels zei

Geweldig al die werken bij elkaar. Wat had ik dat graag willen zien. Mag je inderdaad heel trots op zijn. groeten van liesbeth

Aart zei

Wat een trots gevoel geeft dat, maar heb je stiekem niet naar reacties op je quilt staan luisteren? Dat zou ik wel hebben gedaan.
http://quiltaart.blogspot.com

Hannie de Beer zei

Waauw wat een pracht expositie. Zo kleurrijk! Je mag met recht trots zijn op je "vogels" Hij heeft ook een mooi plekje gekregen.Ik zou ook stiekem hebben geluisterd naar het commentaar!

christina zei

moet je zo'n hoop geld betalen om als inpakster te dienen?

Eerlijk is eerlijk, Sue haar doeken spreken me veel meer aan dan die van katie. Waar zij nu mee bezig is spreekt me niet meer aan.

Christel Sins-Camp zei

Ik vind jouw vogels echt veel mooier (kleur,compositie) dan het werk van Katie PM. En ben het met Christina eens; Sue's werk spreekt mij ook meer aan.

Nienke zei

Bloosbloos. Nee ik heb niet geluisterd naar wat er over mijn quilts gezegd werd, dat leek me iets te confronterend voor mijn prille ervaring. En nee, het is helemaal niet erg om te helpen inpakken en opruimen. Nog nooit mocht ik zulke prachtige quilts aanraken en van heel dichtbij bekijken ;-). Het was één van de mooiste momenten van de week. Later meer over Sue Benner´s werk, want van haar kreeg ik een 4-daagse masterclass.