dinsdag 13 september 2011

De printer draait overuren

Voor de masterclass van volgende week heb ik drie ontwerpen klaargelegd die ik deze zomer in Photoshop gemaakt heb. Ik weet niet of het de bedoeling is, maar ik hoop dat Sue Benner me op weg kan helpen om deze ontwerpen in stof uit te werken:


De printer draait overuren. Niet alleen in kleur, ik heb dmv. van het filter Stileer > Omtreklijn (en vervolgens omzetten in zwart/wit, eventueel nog waarden beperken) ook lijntekeningen gemaakt. En gespiegeld (want met vliesofix werk je omgekeerd). Vervolgens op A4tjes uitgeprint via Posterazor (gratis programma, top!).


Voor de slimpies onder ons, nee dit is inderdaad niet gespiegeld, foutje wat ik later nog hersteld heb ;-).

En dan natuurlijk het leukste stuk, stofjes zoeken:


Helaas is er geen WIFI in het appartement waar we zijn, dus ik kan alleen af en toe een foto posten via het twitteraccount in de rechterkolom. Maar achteraf zal ik uitgebreid verslag doen!

7 opmerkingen:

christina zei

Goed dat je er aan gedacht hebt om het patroon te spiegelen. En wat stom dat het dan alsnog fout gaat he.

Als dit niet mooi wordt weet ik eht ook niet meer. En had je al visitekaartjes van jezelf gemaakt of heb je dat nu ook gedaan? Net als die van Colette he?

miekequilt zei

Heel veel plezier in Val d'Argent en met de cursus.
We krijgen het resultaat vast wel te zien.
Miekequilt

marjolijn zei

Oh wat ben ik nieuwsgierig wat dit allemaal gaat worden! We zullen hier vast en zeker nog wel even over gaan kletsen, de komende dagen. Ik heb er zo'n zin in!
gr. Marjolijn

Liesbeth Wessels zei

Voor alle bofferds Veel plezier en inspiratie in Frankrijk, kwijlende liesbeth

mia zei

Hoi Nienke, wat een berg werk heb je verricht voor je ontwerp, de kleuren van je lappen maken mij heel nieuwsgierig naar het uiteindelijke resultaat, veel plezier in La France, geniet, klets en doe veel nieuwe indrukken op, gr.mia

Hannie de Beer zei

Wat een uitdaging deze workshop! Je hebt al een enorme hoeveelheid werk verricht. De resultaten zullen er dan ook wel naar zijn! Ik wens een aantal inspirerende en leuke dagen in Frankrijk.

ann vanherle zei

Heb je werk gezien bij Katie Pasquini. In het echt toch altijd mooier dan op foto
groetjes ann