zondag 3 april 2011

Mini-mandala´s

Ok, je hebt grote mandala´s (klik hier) en je hebt kleine mandala´s, en je hebt hele kleine mandala´s en die laatste soort heb ik geprobeerd te verven.
Ik heb hiervoor voorgeweekte en weer gedroogde kwart Fat-quarters (een lapje van 25x25cm) vier keer dubbel gevouwen en toen schuin afgebonden met elastiekjes op meerdere plaatsen (net als in het filmpje zeg maar):Met wat turquoise, blauwe azuriet en citriengeel bedruppeld en zo kwamen ze eruit:Mooie kleurtjes hoor:
Precies wat ik nodig had, want ik wilde de cirkellineaal gaan uitproberen. Meer daarover op het Berninablog, klik hier.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Even vitten op de vroege zondagmorgen. Kleine mandEla's moet je bruin verven, dat zijn kinderen van Nelson. Grote mandAla's hebben alle kleuren. Ha,ha.
Groet, Ineke

Nienke zei

Oh ja, zal het direct even aanpassen, de koffie is nu toch op ;-) dank je wel!

Suus zei

Prachtig van kleur.

marjolijn zei

Wat een dotjes!
gr. Marjolijn

christina zei

Ik ga zo het naar de berninablog, want die werkte net niet. Wellicht wel via jouw link.

Voor zo'n cirkelapparaat kan ik me voorstellen dat je ze kunt gebruiken. die grote mandala's vind ik wel heel mooi, maar praktisch mens als ik ben denk ik dan : wat moet ik ermee?

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Hoi Nienke, fantastisch gedaan, ik heb het filmpje bekeken en ik krijg meteen de kriebels en wil het meteen gaan uitproberen. De mini mandela's zijn heel mooi van kleur geworden zo met het groene hard. Geweldig.

Nienke zei

Dank voor de tip Hetty, ik heb je emailadres niet, dus bedank ik je hier maar even! Erg inspirerende site.