donderdag 7 april 2011

Van alles watAls je met van alles tegelijk bezig bent, is het wel goed om ook eens iets af te maken. Het ergste is, dit projectje vroeg nog maar 10 minuutjes tijd, nl. een stofje erachter om er een kussen van te maken.


De voorkant ligt al anderhalf jaar op de plank en is zelfs al meeverhuisd... je vraagt je wel eens af waarom je niet eerder in aktie komt. Maar gelukkig is schoonmama binnenkort jarig en die vond deze bloem erg mooi dus die is binnenkort een kussen rijker. Gemaakt op een dagworkshop bij Marjon Hoftijzer. Kost je een dag (plus 10 minuten), en dan weet je om te gaan met metallic naaigaren en de soldeerbout. Heerlijk die overzichtelijke projecten in een dagje uit.

Verder om de tafel gezeten bij de samplercursus. Uitgekomen op het molenblokje met 4 oranje randjes eromheen en randjes ook langs de rand. Goed gevoel over, deze zomer maar in elkaar zetten.


En tot slot met roestpoeder naar huis gegaan om verroest draad te maken voor een speciaal project waar ik na dit weekend over zal bloggen. Ik kende het niet maar het is superleuk spul! Dit is na een dag vochtig in een plastic zak.

5 opmerkingen:

marjolijn zei

Prachtig werkstuk je kussen. Lijkt me ook weer heel leuk om te doen (maar ja, wat niet eigenlijk?). En roestpoeder werkt ook al zo spannend! Ik kijk nu al uit naar je volgende blogje, want ik ben natuurlijk weer heel erg nieuwsgierig geworden. Ik ben ook nog steeds druk aan het roesten. Morgen ga ik nog even bij een oud ijzer verzamelaar snuffelen! Ik zal de camera meenemen.

Anoniem zei

Mooi Kussen!
Ben benieuwd wat je met het ijzerdraad gaat doen.

mia zei

Hoi Nienke,
Wat grappig ik heb op een tt een workshop van Marjon gevolgd en heb het zelfde gemaakt, bij mij hangt het telkens aan de verander muur.
Ik las bij Corinne dat het verroesten met poeder op naai problemen stuitte, hoe ga jij dit draad verwerken?
gr. mia

Suus zei

Dat kussen heb ik ook een keer gemaakt bij Marjon, ligt bij mij dus nog ergens op zolder, dus valt van jou reuze mee hoor. Wat zijn je oranje biesjes mooi zeg, dat geeft zo lekker even wat pit eraan. En het roesten is goed gelukt zo te zien.

christina zei

Kijk ik een paar dagen niet bij bloglovin,heb ik aan jouw blog al een hele klus om bij te lezen.

Ga snel verder kijken.