zaterdag 25 december 2010

Merry Christmas

Een goede vriendin van mij, Marjan Timmer van Anders Veranderen, is coach en schreef vorige week een nieuwsbrief vol over ´geluk ervaren´. Deze vijf factoren brengen geluk of ´flow´:
1. je bent geconcentreerd bezig met een activiteit
2. die je zelf bepaalt
3. die niet te makkelijk en ook niet te moeilijk is
4. die een duidelijk doel heeft
5. waarop je direct feedback krijgt.

Mag ik jullie allemaal bedanken voor het invullen van die vijfde factor in het afgelopen jaar? Fijne kerstdagen!

7 opmerkingen:

Aart zei

Dank je wel dat ik ook een onderdeel mocht zijn van jouw 5 onderdelen, wederzijds ben jij onderdeel van mijn 5 onderdelen.
Ik wens jouw ook fijne dagen, mijn kaartje is nog onderweg, heb er een week mee rondgelopen met boodschappen doen en gisteren NIET vergeten op de post te doen.
http://quiltaart.blogspot.com

marjolijn zei

Ik vind het ook geweldig dat we elkaar zo kunnen inspireren en helpen. Met een hobby zoals wij hebben kunnen alle punten vervuld worden. Jeetje, hoe gelukkig zijn wij? Nou, heel erg blij dus. Jij ook bedankt, want jij geeft ook heel veel feedback. Fijne kerstdagen!
gr. marjolijn

Liesbeth Wessels zei

Wat mooi hoe jouw vriendin dat geformuleerd, mooi om hier te lezen. merry chirstmas, liesbeth

christina zei

Volgens mij heb jij met jouw blog een enorme bijdrage geleverd aan verfminnend nederland, waarvoor ik je op deze plaats namens mijn persoontje heel hartelijk wil bedanken.

en natuurlijk deze keer met een dikke smok

Dea zei

Dankjewel. Door jouw log weet ik weer dat quilten inderdaad aan al deze 5 voorwaarden voldoet en je daardoor zeker dat geluksgevoel kan geven. Wat een bijzondere hobby toch.
Je blog heb ik pas net ontdekt maar ik zie nu al dat ik hier een aantal interessante uurtjes kan beleven!

Suus zei

Dat zijn mooie factoren, en daar zit zeker geluk en een passie in. Ik ben ook altijd erg blij met jouw experimenten en de feedback die ik van je krijg.

Anoniem zei

Hoi Nienke.
Wat kan de schrijfster van de nieuwsbrief dat goed verwoorden!Ik voel het net zo maar weet niet goed hoe dat te zeggen,heel mooi!
Bedankt voor de moeite die je doet om een mooie blog te schrijven,het is voor mij heel fijn.
Marrie-Jette.