maandag 21 januari 2013

Mijn werktafel

Ik krijg geregeld vragen over mijn grote werktafel(s) met opbergruimte er onder en dus plaats ik ze hier maar eens online met foto.


Deze tafels bestaan uit een groot (los) werkblad van de bouwmarkt, 205 cm lang, 3 cm dik en 80 cm breed.

Dit blad rust op de viervaks-kastjes Expedit van IKEA, die ook 80 cm breed is en super stevig als ze één maal in elkaar zitten.

In de Expedit heb ik niet de grote IKEA dozen die te diep zijn en geen deksel hebben. Na een lange zoektocht voor de juiste maat vond ik kort geleden bij Xenos deze dozen, die ook prettige tussenmaten in de hoogte hebben. Deze zijn 30 cm. breed, en 40 cm. diep. Past perfect.


De (reserve)naaimachine en de punchmachine passen trouwens ook in de vakken van de Expedit, hoe praktisch is dat!

Wat ziet het er leeg uit he? Maar dat was maar tijdelijk hoor, er ligt nu alweer een groot project op. Maar dat die gewoon plat op tafel kan liggen bij het sandwichen, is geweldig prettig werken.

Overigens heb ik de bladen niet vastgemaakt aan de kastjes. Zo kan ik ze nog makkelijk verschuiven als ik weer eens een ander plan heb.

9 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Een superruimte! Ik kan het weten, want ik heb er met veel plezier een workshop gevolgd,echt geweldig om hier te kunnen werken!

Janien zei

Geweldig! Dat ziet er super uit.

mia zei

Goed idee, ga dit reorganisatie project voorleggen aan mijn lief,gr.mia

inge zei

je brengt me op een idee !

Janny de Roo zei

Is het niet lastig om steeds wat van onder de tafel te moeten pakken....? De bovenste plaat kan er af schreef je, maar toch...! Wel keurig opgeruimd zo..!

miekequilt zei

Wat een heerlijke ruime tafel. Die dan ook nog eens in een hele mooie ruimte staat. Zo kun je natuurlijk altijd heerlijk aan de slag. En zelfs hiermee ben je een inspiratiebron!!

Beth zei

Hum!! You have me thinking??? Another trip to IKEA??? Love the large top!!

Christel Sins-Camp zei

Niet eerlijk dat jij zo'n mooie ruimte hebt en ik de eetkamertafel nog met delen met de ontbijtborden!Ik denk dat ik de garage maar ga ombouwen tot atelier...

christina zei

Dat is pas een praktische werktafel. Heerlijk zoveel werkruimte