zondag 9 september 2012

Naar Frankrijk - Patchwork Europe

Woensdag is het al weer zo ver, we gaan weer naar Patchwork Europe in de Elzas! Dit jaar gaat Suze met ons mee. Het programma is zeer belovend, met oa. de SAQA tentoonstelling Wide Horizons III waar ik naar uitkijk. Mijn eigen quilt Venetiaans blauw hangt in de studenten-expositie van de masterclass vorig jaar bij Sue Benner!


Ik wil jullie natuurlijk niet de ogen uitsteken maar zien jullie hoe MOOI het hier is? Ieder jaaar twijfel ik altijd heel even of ik niet naar Birmingham zal gaan. Maar dat twijfelen duurt nooit lang. Ik hoef maar even te bedenken dat ík ´s ochtends bij dit bakkertje een croissant ga halen ;-).


Het niveau van de exposities is ook dit jaar weer heel goed. Cherilyn Martin, Els Van Baarle en Dirkje Van Der Horst-Beetsma exposeren in het plaatsje Rombach, ook daar kijk ik naar uit!

Dit jaar geeft Libby Lehman een vierdaagse masterclass, maar dat is zo specifiek een Libby Lehman stijl dat we ons daar niet voor op gegeven hebben. Maar stilzitten doen we ook niet, we hebben allerlei verfmateriaal ingepakt en gaan we in de avonduren experimenteren met verf.

 
En voor wie ook met de auto naar Frankrijk gaat, vergeet de alcoholtest niet!! Dit is geen geintje, je moet in Frankrijk dit jaar minimaal twee alcoholtesten in je auto hebben liggen als de politie je aanhoudt. Je kunt ze kopen bij de ANWB maar vast ook wel bij de lokale benzinepompen.

9 opmerkingen:

marjolijn zei

Oh wat een heerlijk vooruitzicht. Dit jaar dus geen masterclass voor jullie. Maar vervelen doen jullie je ook niet. Denk er ook aan dat de TomTom de vaste radarcontroles niet mag bezitten. Moet je er dus actief van afhalen (uitzetten is niet voldoende!).
In ieder geval heel veel plezier en ik kijk uit naar jullie foto's en verhalen.
gr. Marjolijn

Christel Sins-Camp zei

Gelukkig kan ik deze quilt wel gaan bewonderen! Ben ook erg benieuwd naar de rest...
Lekkere croissants en JR van Dallas; wat wil een vrouw nog meer...

Beth zei

I am traveling with you in my dreams. Have fun.

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Heel veel plezier in de Elzas.

Anoniem zei

veel succes en plezier!!
Lidy

Marrie-jette zei

Heel veel plezier Nienke!
Groet uit een iets minderzonnig Texel.

Hannie de Beer zei

Wat een leuk uitstapje in het vooruitzicht! Dat wordt genieten.
Heel veel plezier gewenst!

Ook erg leuk om je nog even te ontmoeten gisteren in Deventer!

christina zei

Super dat Suze ook meegaat. Heb je ook een aanhanger mee, voor alle geverfde stofjes op de terugweg?

Janny de Roo zei

En toch.....ben ik jaloers op je....Ik ben slechts een keer door het plaatsje gekomen met een busreis. Toen was er natuurlijk geen tentoonstelling, maar wel werd het even aangehaald, wat er zich hier elk jaar afspeelt.....! Veel plezier Nienke, ik ga morgen naar Deventer....