maandag 11 juli 2011

Vierkantjes én driehoekjes

Je kunt natuurlijk ook de vierkantjes met de driehoekjes combineren:


Ik vind het wel mooi maar ook erg druk, dus morgen nieuwe combifoto´s schieten van driehoeken in twee kleuren die dicht bij elkaar liggen ipv. tegenovergestelde kleuren! Ik leer zo vanzelf om wat genuanceerder te werken als ik maar lang genoeg door ga!

4 opmerkingen:

qm zei

wat een eindeloze combinaties...ik sta steeds weer verrast.

Anoniem zei

Het is inderdaad of je met blokken speeld;)Erg leuk al die verschillen...maar de strepen liggen nog altijd horizontaal of vertikaal ,wil je voor de grap, omdat ik dat zo leuk vind ,de lijnen eens schuin neerleggen?Als je begrijpt wat ik bedoel?
Marrie-Jette.

Suus zei

Ook leuk, maar ik blijf toch nog bij de vorige tweede. Ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden.

Aart zei

Deze variaties zijn heel leuk, grappig dat beide foto's eigenlijk hetzelfde patroon zijn, alleen de kleuren zijn verwisseld.
En ik maar denken dat de kleuterschool maar 2 jaar duurde, het duurt nog altijd door, heerlijk!!
http://quiltaart.blogspot.com