woensdag 6 juli 2011

Meer opties

Geef mij een blokkendoos en ik ben dagen zoet, hier nog wat opties:
Alles bij elkaar:


Ik schuif gewoon nog even door, zolang er niks vastgenaaid zit, is alles nog mogelijk en daar hou ik van ;-). Iemand nog een variant of suggestie?

8 opmerkingen:

ina zei

nu ga ik voor de eerste..........

Marijke zei

Ja, ik ga ook voor de eerste!

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Hier kan je een geweldige art quilt van maken. Verder gaan met div. appliquaties er boven op. Maar dan moet je de achtergrond aan de afbeeldig die je erop gaat zetten aanpassen. Heerlijk dat uitproberen en experimenteren.

Suus zei

Ik ga ook voor de eerste, maar het ligt er ook een beetje aan wat wil je er verder mee gaan doen. Wel of geen applicatie`s? leuk spelen zo.

Ineke zei

Ik blijf ook nog steeds bij de eerste. Wel leuk om al de mogelijkheden te zien. Succes.

christina zei

zoveel mensen, zoveel wensen. De eerste vind ik dus echt niet mooi. Te statisch. De onderste zou ik de kleuren anders neerleggen. Middenin komt na het geel de blauwe. Die overgang vind ik te gril. Ik zou eerst de groene en dan de blauwe doen. Maar het wil niet zeggen dat ik dat de mooiste vind. Dit viel me gewoon direct op.

Wijmpje.blogspot.com zei

Ongelofelijk, wat is dit mooi!!
Kan nog niet kiezen, daar heb ik ook even tijd voor nodig.
'k weet zeker dat het je gaat lukken.

Aart zei

Ik heb hier een paar dagen over na gedacht en ik vind de 7e optie het leukst, dat wil zeggen de 2e van rechts van de onderste rij, omdat je daar geel in het midden hebt. Blijf lekker schuiven, want zovele mensen, zovele smaken, maar het is jouw werk.
http://quiltaart.blogspot.com