zaterdag 16 juli 2011

Meer ontwerpen met GIMP

Voor wie geen Photoshop heeft en toch eens wat wil uitproberen, hier kun je GIMP downloaden, een gratis alternatief fotobewerkingsprogramma, wat ook een schat aan filters in zich heeft.

http://www.gimp.org/downloads/

Ik heb er wat mee gespeeld om te kijken of het een goed alternatief is (en dat is het!) en had weer twee ontwerpen aan het eind van de avond:
En ja dit is nog steeds diezelfde roos foto en diezelfde look foto!

5 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Geweldig leuk dit fotoprogramma! Ook in je vorige bericht. Ik moet voor de Biezenmortelcursus ook foto's bewerken. Een idee om dit te proberen? Nu gebruik ik van Picasa 3 Het Picnick programma. Ook wel leuk maar niet zo veel omvattend.Ik ben altijd wat voorzichtig om die programma's te downloaden.

marjolijn zei

Ik vind die laatste foto echt prachtig! Dank weer voor het delen ook van de download. Je doet hier vast en zeker veel mensen een plezier mee.
gr. Marjolijn

Aart zei

Wat een mooie effecten! Hoeveel uur moet ik erbij bestellen op een dag?
http://quiltaart.blogspot.com

christina zei

dankjewel. de effenctenzijn werlijkelijk prachtig

christina zei

Vorige week hadden we hier in huis met een van de kinderen een gesprek over een fotoprogramma in het nederlands. Dus peter heeft me die gestuurd. Maar ik ben nu alle achterstand van dit soort aan het wegwerken en ik vond een papiertje met gimp downloaden. Dus ik naar jouw blog om em te downloaden en vertel net aan peter wat ik heb gedaan. Blijkt het om hetzelfde programma te zijn als die peter mij had toegestuurd. Dus als het me nu niet lukt weet ik het ook niet meer.