vrijdag 27 mei 2011

6 pagina´s Colette

Ja hoor, 6 pagina´s Colette Berends, in de nieuwste editie van Quilting Arts no 51 van juni/juli:Echt super, je kunt hem hier bestellen( $8 = € 5,65, digitaal als PDF) !

http://www.interweavestore.com/Quilting/Magazines/Quilting-Arts-June-July-2011-Digital-Edition.html?SessionThemeID=16Het blijft een geweldig blad, en zeker nu ze Colette zo mooi geportretteerd hebben!

4 opmerkingen:

Janny de Roo zei

Ja, wat een GROOT kunstenaar, die Colette....!
Ik heb haar nu al meerdere keren meegemaakt, ook een "groot" mens. Alle lof!!

Aart zei

Ik hoop dat QA en quiltnieuws vanmiddag in de bus vallen! Colette verdiend ook wel wat meer aandacht.
http://quiltaart.blogspot.com

Sonja Thalen zei

In de nieuwe QN kun je je weer opgeven voor een cursus. Leuk dat een plaatsgenoot in Quilting Arts staat.

christina zei

Ik wist het natuurlijk al, maar nu ik die afbeeldingen zie kan ik haast niet wachten tot ie in de bus valt.

Trouwens, een leerling van colette, Lena Nieborg, exposeert nu in de Naaidoos in Nieuw Buinen. Ik heb al eerder werk van haar gezien en door het zien van haar werk ben ik ooit bij colette op les gegaan.