donderdag 16 september 2010

The Versatile Blogger award

Gisteren verraste Aart van Aart´s Paradijs mij met The Versatile Blogger award ´omdat ik haar altijd kan mailen, als ik vragen heb over het verven van stoffen en ze probeert alles uit en deelt dat met wie dat wil.´.

Is dat nou niet aardig? Ik vind zelf dit blog al een enorme verrijking van mijn leven door alle reacties die ik krijg van mensen die weer zaken met mij willen delen en dan is het superleuk om te merken dat anderen er ook plezier in hebben. Zo drink ik (en velen met mij) elke ochtend koffie met het blog van Aart op het computerscherm, en er is elke dag weer wat te lezen, te leren of te zien, kijk dat vind ik nou knap. Want mijn werkweken zijn weer begonnen en de blogfrequentie is tot een minimum gedaald... Komt ook omdat het regenachtig en koud is en de schuur trekt dan niet echt, maar in het volgende blog zal ik jullie mijn herfst-verf-methode laten zien, en ik beloof je, die lappen zijn echt mooi geworden!

Ok, dan de award, die mag ik nl. pas de mijne noemen als ik 7 feiten met jullie deel die nog niet eerder openbaar zijn gemaakt. Oef. Daar gaan we:

a. In dit huis met man en 2 puberdochters ben ik de ´digibeet´, en dat zegt meer over hen dan over mij.
b. Ik kijk altijd uit naar Lowlands want dan heb ik drie dagen het huis voor mij alleen omdat man en dochters dan weg zijn en ze mij daar beslist niet bij nodig hebben ;-).
c. Dit is niet mijn enige blog, mijn dagelijkse leven speelt zich af in de financiële wereld HRinFinance.nl. Maar ga maar niet kijken want dat vinden jullie übersaai.
d. Ik woon weer in het huis dat mijn opa in 1938 gebouwd heeft en waar ik geboren en opgegroeid ben. En dit voorjaar, na 25 jaar weer teruggekeerd ben.
e. En net als vroeger, speel ik nog steeds graag in de schuur, al is het tegenwoordig met lappen in plaats van poppen.
f. Ik denk dat ik het enige kind in de wijde omgeving was dat de pop bij haar moeder bracht om op te passen omdat ik uit werken ging... Geen idee waar ik dat in die tijd vandaan haalde in deze conservatieve omgeving maar gelukkig begreep mijn vader de hint op mijn 4e en kon ik gewoon gaan studeren op mijn 18e ;-).
g. Mijn man is een betere moeder dan ik ;-). En ik vind dat helemaal niet erg. Hij is zorgzaam, grappig en kookt beter dan wie ook. De kinderen blij, ik blij.


Pfff, nou dat was een hele openbaring nietwaar. Nu ga ik de award weer verder geven, en wel aan twee mensen. Allereerst aan Marrie-jette van marriejetjesquiltjesenzo.web-log.nl/, wiens blog ik als eerste ben gaan volgen. Met haar deed ik de Vrij ontwerp quilt-cursus van Dreamline en zij leerde mij de eerste stappen op vele terreinen (machinaal quilten, verven). Door haar kreeg ik vaak moed om er aan te beginnen ook al had ik het allemaal nog nooit eerder gedaan.
En ook wil de award graag geven aan Christina van quilting.web-log.nl/. Christina leerde ik kennen op de cursus bij Colette en ik heb ontzettend veel bewondering kregen voor haar doorzettingsvermogen ondanks haar gezondheidsproblemen, haar speurneus (dagelijks verrast ze me met links naar blogs en video´s over quilten) en haar onnavolgbare groningse humor.

Zo en nu weer over tot de orde van de dag, bloggen over verven want dat doe ik toch het allerliefste...

5 opmerkingen:

christina zei

ik had het vanmorgen al gelezen,maar je lekker niets verteld. Ik zit hier met de tranen in mijn ogen. ik voel me zeer vereerd.

Aart zei

Die Award heb je goed besteed!
http://quiltaart.blogspot.com

marjolijn zei

Geweldig verhaal. En je hebt je awards heel verdiend doorgegeven hoor!
gr. Marjolijn

Margeeth zei

Wat een leuk huis heb jij. Grappig dat je weer terug bent gekomen in je geboortehuis.
Als boekhouder-administrateur heb ik natuurlijk wel gelijk geklikt op de link van de 'andere Nienke' en wat stukjes gelezen en ik vond ze niet übersaai (maar ja, raakvlak he en over sommige dingen ook al nagedacht).

Anoniem zei

Oeps...Ik heb eerdere awards altijd geweigert...Ik moest er ook ernstig over nadenken of ik deze wel wil...Vind je het erg?Komt dat ik gewoon niet goed weet wat ik daar nu mee aan moet....Maar ik vind het wel een eer hoor.In elk geval bedankt.
groet Marrie-Jette.