donderdag 30 oktober 2014

Vanaf nu in de winkel...

Na een zomer hard werken met ecoprints op katoen, ligt vanaf deze week de nieuwste Quilt & Zo nr. 30 in de winkel/op de deurmat, met daarin een uitgebreid artikel van mijn hand:
Het is heel erg leuk om geconcentreerd met zo'n project bezig te zijn geweest en de resultaten zo mooi terug te zien in het blad.

In februari zal ik op het Fireblog in het engels en parallel op verfvirus in het Nederlands een serie 'welk blad zit er in mijn rolletje vandaag' doen.

Afgelopen maand was er trouwens ook een inspirerende serie Stitch resist Shibori op het Fireblog te zien, vergeet niet deze nog even na te lopen! Er zitten heel verrassende resultaten bij. Begin November (3-5-7 november) ga ik daar nog even door met drie dagen 'kook' shibori.... in de potpourri maand.Wat de ecoprints betreft, ik hoop dat iedereen veel plezier in het artikel heeft en bij vragen, aarzel niet om me te mailen of een reactie hieronder achter te laten!

10 opmerkingen:

Marloes zei

Wat leuk, zo'n groot artikel. Helaas was het tijdschrift hier in het dorp nog niet gearriveerd. Nog effe geduld hebben.
zie ik je volgende week in amsterdam?

Ineke zei

Hé Mrs busy, we gaan kijken.

Aart zei

Dan maar even langs Dick! Het fireblog heb ik met veel aandacht gevolgd, dank je wel.

Beth zei

Congratulations on your latest article. You are getting known far and wide!!. I did look for Quilt & Zo even at the airport but I just missed it. I couldn't be happier for you!!

Hannie de Beer zei

Ik kocht het tijdschrift vanmorgen! Had al eerder met jou advies geëxperimenteerd ,maar durfde het resultaat niet te laten zien. Nu toch maar op het blog zetten? Achteraf zijn ze zo gek nogniet?

Jo Huijsman zei

Prachtig artikel Nienke, gefeliciteerd met het resultaat.

marjolijn zei

Ik heb hem nog niet ontvangen. Heb er wel een abonnement op. Zal vast een dezer dagen op de deurmat vallen. Spannend. Ik weet dat de quilts die je hebt gemaakt prachtig zijn.

janneke zei

Wat een mooi artikel in Quilt en zo. Dat is hard werken geweest deze zomer! Maar het resultaat mag gezien worden.

els zei

Gefeliciteerd met je artikel, ziet er prachtig uit. Ben erg benieuwd naar de tekst. Wil zelf zo graag starten met eco-verven, maar zal wachten op je blog of het fire blog. Ga je het nu wat rustiger aan doen?

Joke Hardenbol zei

Ik zal eens gauw op zoek gaan naar het blad. ik had het op je blog wel gevolgd, maar alles op een rijtje op papier is wel zo handig. Dank je wel voor alle tijd en energie die je in al die projecten steekt die je zo gul met ons deelt.