dinsdag 5 februari 2013

Voorbereidingen expositie Colette in Veldhoven

Nog drie maandjes en dan is het alweer mei en is er in de Expo Veldhoven o.a. een overzichtstentoonstelling van het werk van Colette Berends te zien. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang, er worden door de familie ruim 40 werken ter beschikking gesteld, hoe bijzonder is dat!

Tussen al die werken dook tot mijn grote verrassing ook één van de eerste doeken van Colette op, genaamd Flirt in een bar:Hier Colette voor dit doek, in 1986, wat een plaatje he. Ja beiden inderdaad.Met de voorbereidingen komen er allerlei verhalen en materialen naar boven, ik ben van plan deze met jullie te delen in de aanloop naar de expositie. Ik hoop dat jullie allemaal gelegenheid hebben om ze daarna in het echt te komen bekijken!

11 opmerkingen:

Janien zei

Wat mooi om te lezen. Fijn dat we mee mogen lezen in jou verhalen en belevingen bij deze voorbereidingen. Lijkt me heel bijzonder om mee bezig te zijn. Zelf heb ik haar ook eens mogen ontmoeten. Ze was een bijzondere, aardige vrouw.

marjolijn zei

Ik hoop zeker ze in het echt te kunnen zien. Maar ik kijk ook uit naar je verhalen.

Beth zei

Very exciting. What I saw of her work in the video was amazing work. Wish I could see it in person (and you too!)

Dea zei

Bijzonder om daar zo mee bezig te mogen zijn, lijkt mij. Fijn dat wij mogen meelezen.

Liesbeth Wessels zei

Verheug me erop ! groeten van liesbeth

christina zei

Je bent er maar druk mee. Heerlijk om zo het plaatje steeds meer compleet te krijgen. Dat ook de buitenwereld inzag hoe bijzonder Colette was, net als haar werk.

Hannie de Beer zei

Natuurlijk komen we het werk bekijken,en volgen je verhalen over Colette en haar werk op de voet !
Voor jou zijn er veel bijzondere herinneringen aan verbonden!

ann vanherle zei

Heb haar werk nog niet zo lang ontdekt en vind het o zo mooi!

Janny de Roo zei

Wens je heel veel plezier met de organisatie, want er zal vast wel heel wat loskomen....Volg het graag !

Suus zei

Wat een mooi idee en ik vind het erg leuk om te lezen.

Marijke zei

Leuk om er zo toch wat van mee te pikken.
In mei ben ik met vakantie, erg jammer dat ik de tentoonstelling niet kan zien.