zondag 30 mei 2010

Foutje, bedankt!

Bij mijn stippenproject waarover ik later nog wel zal schrijven, viel er een bekertje verf om, gelukkig in het dienblad wat ik om deze reden onder de wiebelige bekertjes zet. Gelukkig lagen er nog twee voorgeweekte lapjes klaar. Deze er gauw bijgedaan, 1 ondergedompeld, 1 er gewoon ingelegd. In de hoop dat de verf zijn weg zelf wel omhoog zou vinden.

Geen tijd meer, dus bakje buiten laten staan, waar ik de volgende dag een ingeregend bakje voor de voordeur zag staan.

Aan het eind van de middag was het wit nog steeds akelig wit. Het was dan ook koud buiten! En nat!

Daarom snel de lapjes in een plastic zakje gedaan, en in de rijstkoker op de warmhoudstand gezet. Gelijk even de temperatuur gemeten, 45 graden, ideaal volgens Paula!

Na 2 uurtjes wilde ik het afmaken, dus uitgespoeld en gestreken.
Deze lapjes overtroffen al mijn verwachtingen!

1 opmerking:

christina zei

haha, dit overkomt mij nu echt nooit he.......