donderdag 5 september 2019

Portugese tegelmotieven
Bij de laatste verfsessie kwam er een verrassend resultaat uit de pot, portugese tegeltjes...:
Vooral de boogjes verrasten me omdat het toch echt een driehoeksvouw was geweest.


Even nagedacht en toen wist ik het, ik heb de hoek 'krom' getrokken door het met een elastiekje kruiselings te verbinden en het pakketje daarna in een te klein bakje gepropt zodat er gootjes voor de verf ontstaan. In het kuiltje wat in het midden ontstond is de gele kleur gegaan, op de hoeken een groene. Daar had ik geen procesfoto's van gemaakt dus vandaag even opnieuw #geenstrafDoor de gebruikte kleuren is het effect weer anders, hier ga ik maar eens verder mee experimenteren!Ondertussen blijft dit blog veelbezocht, en verwelkomen we binnenkort de miljoenste pageview. Ik ben van plan om daar een weggeeffeestje van te maken zodat de schappen weer ruimte krijgen voor nieuwe lappen. Hou het blog de komende weken in de gaten!

5 opmerkingen:

Beth zei

Congratulations on your upcoming millionth view.

http://maryscreaties.blogspot.com/ zei

Ook vanuit Spanje blijf ik je volgen; elke keer weer zo vol met inspiratie ! Dankjewel!

Hannie de Beer zei

ook nu weer een heel verrassend experiment!

marjolijn zei

Zeer succesvol dus!

Tonny zei

Dus zó doe je dat !
( ik kom maar niet door eChapta heen Al 3 x geprobeerd 😦