maandag 16 september 2019

Colorminds bij Patchwork Europe 2019

Vorige week was ik in de Elzas bij mijn favoriete festival Patchwork Europe om te exposeren met onze groep Colorminds :Ik heb daar ook via facebook 'live' gevlogd. Niet iedereen zit op facebook, en daarom heb ik een aantal vlogs 'losgeweekt' uit facebook en opnieuw geupload naar YouTube, hier vinden jullie wat video verslagjes, of zoals de Amerikanen zeggen, 'video walkthroughs'. (Ze zijn 'portrait' daar kan ik helaas niks aan veranderen, is een standaard van Facebook live).
Colorminds Expositie 2019 bij Patchwork Europe:
En ook een vlog over onze buren, de SAQA artquilt expositie 'Seasons'Heel veel inspiratie opgedaan, heel veel zin om weer te gaan verven. Eens kijken wanneer we daar weer aan toe komen!

1 opmerking:

Jo Huijsman zei

en door al die prachtige beelden was ik er toch een beetje bij.
Dankjewel Nienke.