vrijdag 12 augustus 2016

Vouw en verf vrijdag 6 - In de herhalingZorg om mijn ouders heeft mijn tijd en energie deze week opgeslokt, ik moet helaas terugvallen op een serie golden oldies. In november 2013 heb ik op het Fireblog '30 ways/days to fold your fabric' gehost. 

http://andthenwesetitonfire.blogspot.nl/2013/11/shibori-folding.html

Voor wie het toen gemist, hier nog eens de link. De foto's spreken wel voor zich ook al is de de tekst in het engels. Misschien leuk om als die vouwsels te combineren met ijsklontjes? Ik ga het zeker doen als het weer wat rustiger om me heen is geworden!


10 opmerkingen:

Marrie-jette zei

Sterkte ,liefs.

Marrie-Jette.

miekequilt zei

Sterkte Nienke. En een keer geen bericht mag wel hoor!!
Lieve groeten.

Ellen zei

sterkte! gr.Ellen

Ellen zei

sterkte! gr.Ellen

Joke Hardenbol zei

Sterkte Nienke. Groet, Joke

Aart zei

Sterkte Nienke!

els zei

Ach lieverd. Ik wens je veel sterkte.

mia zei

Sterkte voor jou en je familie

Gus en Juul zei

Je ouders zijn belangrijker! Heel veel sterkte gewenst!

Antje Kiewied zei


Sterkte met de zorg voor je ouders.
Dat is belangrijk.
Je verf stukken zijn erg mooi,
ik heb ook al verschillende stukken geverfd.
Antje Kiewied