donderdag 7 augustus 2014

Zomeropruiming

Dit najaar staan er een paar projecten met veel kleurtjes op stapel. Tijd om de voorraad te inventariseren zodat ik nog bij kan verven als het nodig is (zou het? ;-).
Op Facebook deelde Ginni een briljant vouwfilmpje, die ik hier niet kan plaatsen maar ik vond een Youtube alternatief:Van de doos die gisteren om de spaghetti van de pizzeria heen zat, had ik in no-time mijn eigen vouwkarton gemaakt:


Ik ben voorlopig even zoet met mijn nieuwe hulpje!

5 opmerkingen:

Aart zei

Slim en zo kan je die dozen goed gebruiken! Ik heb het filmpje gelijk doorgemaild aan Henk, kan die voorlopig zijn eigen overhemden vouwen en de koffer inpakken :-)

Hannie de Beer zei

Het heeft even geduurd, eer ik het doorhad, maar zo vouw je prachtige gelijk stapeltjes! Een goed idee!

Beth zei

Too funny. Glad it worked!!

mia zei

heb ik nog wat te doen zo te zien, tuurlijk zijn mijn lappen gevouwen maar niet zo!!!!

tinykoppens zei

Hallo Nienke
Ik heb ook geexperimenteerd met het verven met planten zoals jij doet. Ik krijg alleen wat print in het begin van de lap. Ik wil graag de hele lap geprint. Doe het met voorweken in soja en koken in ijzersulfaat. Kun je me tips geven om betere resultaten te krijgen? Mijn mailadres is:
tinykoppens@planet.nl