woensdag 23 april 2014

Verfles

Mijn lesgeefavontuur in januari gaat een vervolg krijgen! Ginnie Fleck heeft mijn drie-kleurenpyramide en 7 gradaties-les toegevoegd aan het Tweejarig Textile Art & Art Quilt Program 2014-2016.

Textile art & Art Quilt Program 2014-2016
Tweejarige opleiding (18 bijeenkomsten) voor het maken van art quilts, 3D structuren en andere textiele werkvormen.
Deelnemers aan de opleiding Textile Art & Art Quilt Program leren onder meer ontwerpen schetsen, visuele media zoals schilderkunst, fotografie en beeldende kunst toepassen en werken met verschillende materialen. Na twee jaar beschik je over meer dan voldoende basiskennis om je zelfstandig verder te kunnen ontwikkelen tot textielkunstenaar.

Aan het eind van het tweejarig programma wordt het werk van de studenten tentoongesteld in Amsterdam.

De zaterdag-serie zit volgens mij al vol, maar op de dinsdagserie is nog wel plek. Deze serie van lessen geven een stevige basis voor je verdere ontwikkeling en ik ben blij dat ik daar een klein onderdeel in mag zijn als het gaat over stof verven in de juiste kleur vanuit een beperkte voorraad aan Procion MX (rood-geel-blauw).

12 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Gefeliciteerd en helemaal terecht dat je daar een onderdeel van uitgaat maken. Kun je veel mensen enthousiast maken !! groeten van liesbeth

Hannie de Beer zei

Geweldig Nienke, Proficiat! Het is helemaal terecht,want wie kan dat beter dan jij om les te geven in het verven?Veel succes!

marjolijn zei

Wat een leuke ontwikkeling. Is een mooie aanvulling voor het programma.

Beth zei

Good for you. Soon you will be the Dutch expert on dyes if you aren't already!!!

janneke zei

Super Nienke!

Unknown zei

Geweldig Nienke!
Het is je van harte gegund!Ook een prachtige plek om les te geven!

Suus zei

Geweldig en leuk, gefeliciteerd en een mooie aanvulling bij de lessen.

Jo Huijsman zei

Top Nienke!

christina zei

het gaat goed met jouw verfcariere! Fijn om te lezen

Unknown zei

Helemaal terecht, en zeker een aanvulling voor het programma, heb ik gemist tijdens de 2 jarige cursus. Gelukkig heb ik jouw workshop gevolgd, was een openbaring. Groetjes, Anja van Dijk

DIYTextile zei

Ik ben heel blij dat je 'ja' hebt gezegd! :)

Anita zei

Leuk Nienke, jammer dat je niet in onze cursus zat, jij weet er zo ontzettend veel van. Je zal een heel goede aanvulling zijn, zeker omdat jij ook quilt.