zondag 2 december 2012

Give Away!

Op het internationale groepsblog ´And then we set it on fire´ wordt van 1 t/m 8 december een ´bookreview´ en een ´Christmas Give Away´ georganiseerd.

Ik bijt de spits af, met mijn twee favoriete boeken van dit jaar:
Textile Adventures van Mirjam Pet-Jacobs


en Textile is alive van Ellen Bakker (ook in het nederlands verkrijgbaar onder de titel Textiel Leeft)


Ook een kans maken om één van deze boeken te winnen? Laat een reactie achter bij het Fireblog (niet hier). Op 8 december is de trekking.

En als je toch wilt reageren hier, ben ik benieuwd wat jouw favoriete boek van dit jaar was? Sinterklaas en de kerstman wachten tenslotte nog op mijn verlanglijstje ;-).

12 opmerkingen:

José zei

Voor degene die het boek van Mirjam Pet wint, het is een prachtig duidelijk werk- en inspiratieboek. Het andere ken ik niet. Hoop een kans te maken. Spannend.
Saluut José

Liesbeth Wessels zei

Ik heb gisteravond net het driedimensionale boek besteld. ! groeten van liesbeth

marjolijn zei

Het boek van Mirjam is werkelijk een aanrader. Verdere favoriete boeken zijn alle boeken van Claire Benn en Leslie Morgan. Echte doe-boeken inclusief dvd's. Heel inspirerend.

Marloes zei

Ik vind alle boeken van Maggie Gey goed. Op dit moment ben ik bezig met 'paper, metal & stitch' dat ze samen met Jane Wild geschreven heeft.

Suus zei

Oh er zijn zoveel goede boeken ik heb het laatste boek van C.June Barnes exploring dimensional quilt art. Ik vind het alleen een minder doe boek als van Claire Benn en Leslie Morgan. Staan wel mooie dingen in.

els zei

Net als Suus ben ik ook enthousiast over June Barnes. Ik heb het boek Eigentijdse quilts, kleur textuur en vervorming. Nog niet echt iets mee gedaan, maar wel inspirerend en ik kijk er regelmatig in.

Hannie de Beer zei

Mijn favorieten op dit moment is: Het boek van Maggie Grey: Artqquilts van beeld naar textiel (de vertaling) en natuurlijk het boek Textiel leeft, wat ik vorige week heb gekocht. Heerlijk om telkens in theebladeren!

Hannie de Beer zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
miekequilt zei

Textiel leeft is een geweldig mooi boek,vind ik. Heel leuk dat het op kleur gedaan is, zo kom je ook eens bij kleuren die je niet zo vaak gebruikt.

christina zei

Het onderste boek heb ik van Mieke mogen inzien en die staat echt bovenaan mijn wensenlijst.

Margeeth zei

Ik heb natuurlijk het onderste boek al besteld en in huis. Wist niet dat het ook in het engels verkrijgbaar was, heb jij het in het engels?

Leny Huneman zei

Van sint kreeg ik "textiel Leeft", waar ik heel blij mee ben. Daar ben ik voorlopig zoet mee.