maandag 17 december 2012

Nog een give-away!

Op het Fireblog is deze maand al 8 dagen lang iets weggegeven maar er komt nog een bonus achteraan; een give-away die mij na aan het hart ligt, de online Craftsy class ´The Art of Cloth Dyeing´ met Jane Dunnewold, fiber artist en bekend auteur van surface design boeken. Beschikbaar gesteld door Craftsy.com. Ik heb zelf deze online class ook gedaan, en met veel plezier.Hoewel het de kwalificatie ´great for beginners´ heeft, vond ik het als meer ervaren verfster ook zeer de moeite waard. Werkelijk van a tot z, over de chemie van procion MX verf en stof, en hoe je kunt spelen met de karaktereigenschappen ervan. Plus veel originele tips om een bijzonder effect in je stof te krijgen mbv. procion verf.

In 12 compacte video-lessen, waarbij je net zo vaak toegang kunt krijgen tot de online class als je wilt (en vanaf iedere computer, ook de ipad) wordt de materie overzichtelijk behandeld. Je toegang blijft onbeperkt geldig, en je kunt video-notes achterlaten, voor ´niet-te-vergeten´ zaken. Ook kun je vragen stellen via een chatformulier die beantwoord worden door Jane Dunnewold zelf, en kun je de vragen en antwoorden lezen van je ´klasgenoten´.

Kortom, een nieuwe manier van leren waarbij je alles voorgedaan krijgt. Daardoor blijft het beter hangen dan een boek wat mij betreft. En Jane Dunnewold is een prima docente, die ook online op een goede manier de kennis weet over te brengen, ook als engels niet je eerste taal is. Haar handen laten immers zien waar ze het over heeft, hoe prettig is dat!

Laat een reactie achter op het Fireblog, om een kans te maken om te winnen, en vergeet niet om op 24 december nog even te gaan kijken na de trekking, want Craftsy heeft een verrassing voor iedereen!

PS. Als je je emailadres achterlaat op Craftsy.com, houden ze je op de hoogte van nieuwe ´online classes´ en grote kortingsakties, aanrader!

3 opmerkingen:

Suus zei

Leuk Nienke, bedankt voor je blog bericht.

Dea zei

Leuk hoor, die mooie giveaways!

miekequilt zei

O, wat zou ik graag winnen!! ZO leuk, al die give aways!