donderdag 3 mei 2012

Gelaagde monoprint en giveaway

Deze maand is Rebekah Meier te gast op het Fireblog. Haar eerste blogpost gaat over meerdere lagen monoprint op één stuk stof, weer een leuke invalshoek. Laat een reactie achter en je maakt kans om haar tweede boek, More Fabric Art Collage te winnen.

Hier vind je haar blogpost

Vooral haar idee om freezerpapier te gebruiken ipv. gelatine bevalt me nu al na mijn vorige avontuur. Ik ga aan de slag!

5 opmerkingen:

joke zei

Wat is het verschil tussen werken met freezerpapier en b.v. een plastic zichtmapje of een glasplaat of zo? Freezerpapier is in Amerika goedkoop in de supermarkt te krijgen, maar hier alleen duur in speciale winkels.

inge zei

kan je geen acrylplaat gebruiken ipv freezerpapier of heeft dat een speciaal doel ?

Janny de Roo zei

Dank je wel Nienke, ik heb me gelijk maar aangemeld als volger van de Blog.
groetjes, Janny

Suus zei

Erg leuk om te lezen. Ik zelf heb wel eens op een glas plaatje wat monoprints gemaakt. Maar freezerpaper lijkt me ook wel wat.

Beth zei

You can use anything that will hold paint. I favor plastic sheeting.