maandag 12 maart 2012

Deadline

Tot a.s. donderdag 15 maart kun je nog een inzending doen voor de sectie Artquilts op de algemene tentoonstelling van het Quiltersgilde en in een overmoedige bui dacht ik dit jaar eens iets in te gaan zenden. Dat leverde nog wat gestress op dit weekend, maar gelukkig, alles zit er op en eraan en het hoefde alleen nog maar op de foto. Gelukkig kreeg ik een beetje hulp:


Hebben jullie je hoofd nu schuin om te kijken wat daar op de grond ligt ;-). Als ik niet geselecteerd wordt, zien jullie begin april de quilt hier, en anders gaan we wachten tot september  (Weet iemand trouwens waar die regel staat dat je geen foto mag tonen voorafgaande aan de expositie? Het lijkt mij nl. vrij positief uitwerken voor een evenement als er vooraf al wat ´tipjes van de sluier´ worden opgelicht).

PS. Ik had natuurlijk geen tijd om het stoepje eerst te poetsen, ik moest quilten!

13 opmerkingen:

marjolijn zei

Spannend, heb je ook een proefstukje om mee te sturen? En misschien mag je niet een foto plaatsen, maar wel een detail! dus daar kijk ik wel naar uit.
gr. Marjolijn

Ineke zei

Uhh...leuke man.
Jou stoep is net zo groen als de mijne, schaam je niet.

Liesbeth Wessels zei

Geweldige act van deze fotograaf, wat hij er al niet voor over heeft om jou te zien hangen op de tentoonstelling.
groeten van liesbeth

Christel Sins-Camp zei

Die regel van geheimhouding zal wel een ongeschreven regel zijn... Ik heb momenteel nog niks om in te zenden, want ik ben weer met 100.000 dingen tegelijk bezig!
Tja, Chriss Cross hè...

Suus zei

ha leuke foto. Ik heb 'm vandaag op de post gedaan.

christina zei

die regel heb ik nog nooit ergens gezien en ik heb me er ook nog nooit aan gehouden. Het is immers je eigen werk en jij beslist wat er mee gebeurt.

Leuke actiefoto.

Hannie de Beer zei

Ook ik heb me een ongeluk gewerkt, en gequilt om op alles op tijd op te sturen. We wachten gewoon af? En op dezelfde manier een foto gemaakt! Nu maar afwachten. Ik weet ook niet of je de quilt vooraf mag laten zien,kies je zelf voor natuurlijk.Succes!

ellen zei

Altijd spannend iets in sturen,
maar als je eens sodawater over hebt na het stofverven gooi dat eens over de stoep , wonderbaarlijk schoon word hij !
heb eens een emmer met sodawater uit m,n handen laten vallen en ik ineens een schone stoep , nu gaan alle restjes sodawater de stoep over

janneke zei

Spannend Nienke, maar je komt vast wel te hagen.
Zie ik iets bruins??? Ja ook groen maar dat is idd je stoepje, haha
Veel succes!

miekequilt zei

Ik hoop toch echt dit jaar weer eens naar de tentoonstelling te kunnen. Verwacht dan wel het e.e.a. aan mooi Art werk te zien.

Marrie-jette zei

Spannend.....

Sonja Thalen zei

Wat een goed idee om zo je quilt te fotograferen.

Beth zei

Best of success to you and your quilt!!